Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Does audio broadcast out of all outputs?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   steamroll9

steamroll9

    New Member

  • Registered
  • 1 posts
Joined: Jan 01, 2013

Posted 01 January 2013 - 10:24 PM

Does the 722K broadcast sound out of all the audio outputs while the HDMI output is being used.

Trying to help my uncle out;

He has his TV hooked up to the box using the HDMI output on the box and has a soundbar(both recent purchases). He has speakers outside that are hooked up to a receiver and would like to use the DVR as his source for the music outside(DISH music channels). While he has his TV hooked up using HDMI, does audio also broadcast on the analog and/or optical port as well? He just wants to be able to tune to the channel, put hit receiver on, then turn the TV off and just listen to music outside.

Thanx in advance for the help!!!:D:D:D

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,764 posts
  • LocationMediterranean Sea
Joined: Jul 25, 2002

Posted 01 January 2013 - 10:33 PM

all dish boxes has the feature

#3 OFFLINE   Rduce

Rduce

    Legend

  • Registered
  • 304 posts
Joined: May 15, 2008

Posted 02 January 2013 - 12:51 PM

I do this with my 722K all the time, just run it through the receiver and it works great!




spam firewall