Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

AskDBStalk: Force L145 Update?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   paulcdavis

paulcdavis

    Legend/Supporter

  • Gold Members
  • 247 posts
Joined: Jan 22, 2004

Posted 26 January 2004 - 12:45 PM

Is there any way to force the 921 to download the L145 software again? I think the guide display rountines have become corrupted and re-booting does not fix the problem, but a re-download and re-install of the software would be worth a try.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   ibglowin

ibglowin

    Godfather/Supporter

  • Gold Members
  • 1,424 posts
Joined: Sep 10, 2002

Posted 26 January 2004 - 02:09 PM

Is there any way to force the 921 to download the L145 software again? I think the guide display rountines have become corrupted and re-booting does not fix the problem, but a re-download and re-install of the software would be worth a try.



Turn the power off on the unit from the front panel. Leave the unit plugged in but powered down for 15 minutes.

That should do it.

Take a look at your sys info screen to confirm the software update.

#3 OFFLINE   Slordak

Slordak

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,476 posts
Joined: Dec 17, 2003

Posted 26 January 2004 - 02:41 PM

If the software is already downloaded to the receiver, there is almost certainly no way to force the receiver to re-download the exact same software, unless it senses some sort of internal failure (CRC corruption, etc.). Other than provoking such a failure, your options are probably pretty limited.

You could always wait until the next software version (the next one after L145) comes out; that will obviously cause a new download.

#4 OFFLINE   Jerry G

Jerry G

    Icon

  • Registered
  • 812 posts
Joined: Jul 12, 2003

Posted 26 January 2004 - 04:31 PM

Turn the power off on the unit from the front panel. Leave the unit plugged in but powered down for 15 minutes.

That should do it.

Take a look at your sys info screen to confirm the software update.


He was asking about re-downloading the same software. Your method won't accomplish that.

#5 OFFLINE   ibglowin

ibglowin

    Godfather/Supporter

  • Gold Members
  • 1,424 posts
Joined: Sep 10, 2002

Posted 26 January 2004 - 08:14 PM

He was asking about re-downloading the same software. Your method won't accomplish that.


Sorry didn't see that all important word "again".




Protected By... spam firewall...And...