Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Hopper with Sling - CES Press Releases


  • Please log in to reply
78 replies to this topic

#76 OFFLINE   lparsons21

lparsons21

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 3,719 posts
  • LocationHerrin, IL
Joined: Mar 04, 2006

Posted 26 January 2013 - 11:18 AM

Yeah, you're right, bridging should only be set on one Hopper and I would assume that is the one with the actual ethernet connection. In my case, that is the Hopper w/Sling that has wireless internet.

But what bug is there with 2 Hoppers and no Joey installs?

Lloyd
Receiver/Provider: Hopper w/Sling/Dish Network
HDTV : Mitsi WD-73742 73" 3D DLP
Surround: Harman Kardon 3700, 7.1 Setup

 


...Ads Help To Support This Site...

#77 OFFLINE   some guy

some guy

    Godfather

  • Registered
  • 413 posts
Joined: Oct 26, 2012

Posted 26 January 2013 - 12:19 PM

Yeah, you're right, bridging should only be set on one Hopper and I would assume that is the one with the actual ethernet connection. In my case, that is the Hopper w/Sling that has wireless internet.

But what bug is there with 2 Hoppers and no Joey installs?


Where the Hoppers may not communicate (DVR sharing) without a Joey or HIC installed in a 2 Hopper install. It's supposed to be fixed pretty quickly.

#78 OFFLINE   lparsons21

lparsons21

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 3,719 posts
  • LocationHerrin, IL
Joined: Mar 04, 2006

Posted 26 January 2013 - 12:38 PM

I did some looking around and it seems that the 2 Hopper bug is only if you have 2 of the Hopper with Slings installed with no Joeys.

A mix of 1 old and 1 new doesn't have this, nor did I see it talked about with 2 non-sling Hoppers.

Lloyd
Receiver/Provider: Hopper w/Sling/Dish Network
HDTV : Mitsi WD-73742 73" 3D DLP
Surround: Harman Kardon 3700, 7.1 Setup

 


#79 OFFLINE   some guy

some guy

    Godfather

  • Registered
  • 413 posts
Joined: Oct 26, 2012

Posted 26 January 2013 - 12:45 PM

I did some looking around and it seems that the 2 Hopper bug is only if you have 2 of the Hopper with Slings installed with no Joeys.

A mix of 1 old and 1 new doesn't have this, nor did I see it talked about with 2 non-sling Hoppers.


Correct, it's only affecting HWS.




Protected By... spam firewall...And...