Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

My 622 doesn't like Justified


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 ONLINE   plasmacat

plasmacat

    Legend

  • Registered
  • 214 posts
Joined: Mar 14, 2007

Posted 08 January 2013 - 08:34 PM

My 622 won't let me select the first showing (7pm) of Justified to record. I press Select and nothing happens. It would let me select the 2nd or 3rd showing or any other show to record.
I rebooted the DVR. Made no difference.
How weird is that!

OK things got even weirder. I talked to a friend who has a 722k and his wouldn't let him select the first showing of Justified either.

Edited by plasmacat, 08 January 2013 - 09:03 PM.
more weird


...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,918 posts
  • LocationMediterranean Sea
Joined: Jul 25, 2002

Posted 08 January 2013 - 11:14 PM

perhaps content provider block its recording

#3 OFFLINE   Don M

Don M

    Legend

  • Registered
  • 136 posts
Joined: Jul 01, 2006

Posted 09 January 2013 - 12:44 AM

My 622 recorded the first episode of Justified just fine.

#4 OFFLINE   FarmerBob

FarmerBob

    Godfather

  • Registered
  • 569 posts
Joined: Nov 27, 2002

Posted 09 January 2013 - 03:17 AM

My 722 (not K) got it and I'm watching it now.

Everything that DISH does has no rhyme or reason. Send your therapy bills to them.

#5 OFFLINE   Rduce

Rduce

    Legend

  • Registered
  • 316 posts
Joined: May 15, 2008

Posted 09 January 2013 - 10:45 AM

My K recorded it, good episode, promising season based on this first show!

#6 OFFLINE   dclaypool

dclaypool

    Cool Member

  • Registered
  • 22 posts
Joined: Jul 10, 2005

Posted 09 January 2013 - 12:00 PM

I had a different but odd experience on my 622. I had recorded the 9:00 CST showing. Sneaky FX had apparently sold a few more commercials, so it started showing up on the schedule as being 9:00-10:02 (repeat showings of the episode do not). Since my Daily Show timer and my wife's WWHL timer kicked in at 10:00 exactly, I found myself without the last few moments of the show. It was now about 11:08, and tuner 1 was recording Africa on DSC, and the program guide showed an encore showing of Justified at midnight, but when I tried to select it to use [Restore] it complained that it would stop recording Africa, treating this as if it was a current showing. More peculiar, and I've never seen this before, the line for FX in the EPG had changed to a solid blue, complimentary but different than other EPG colors.

#7 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,918 posts
  • LocationMediterranean Sea
Joined: Jul 25, 2002

Posted 09 January 2013 - 12:03 PM

dclaypool, did you try cold reboot ?

#8 ONLINE   plasmacat

plasmacat

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 214 posts
Joined: Mar 14, 2007

Posted 10 January 2013 - 11:32 AM

Update - just wanted to say my 622 recorded the 2nd showing of Justified just fine.




Protected By... spam firewall...And...