Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

whole home help needed


  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#21 OFFLINE   Rich

Rich

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 21,174 posts
  • LocationPiscataway, NJ
Joined: Feb 22, 2007

Posted 10 January 2013 - 01:17 PM

What is your network?
Is this ethernet, the coax networking, or?

With ethernet I once had a problem like this and had to do a factory reset on the router, as it seems it had a glitch that was blocking a port.


Didn't realize he was using Ethernet for MRV. The only problems I had with my Ethernet MRV was using too many HRs. With only 2 HRs, I'd think it would work perfectly. I'd switch locations of the two HRs and see what happens.

Rich

...Ads Help To Support This SIte...

#22 OFFLINE   CCarncross

CCarncross

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 7,058 posts
  • LocationJackson
Joined: Jul 19, 2005

Posted 10 January 2013 - 01:21 PM

Ethernet Charter cable CiscoE4200 I tried resetting it once, but I'm gonna try it again. This has now turned into a challenge. I am getting really ticked off.


Are you hardwired ethernet, or DECA?

#23 OFFLINE   dishdude1999

dishdude1999

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 15 posts
Joined: Jul 23, 2010

Posted 10 January 2013 - 01:25 PM

Hard wired

#24 OFFLINE   abw2002

abw2002

    New Member

  • Registered
  • 3 posts
Joined: Jul 10, 2007

Posted 15 January 2013 - 04:05 PM

In the last couple weeks, my "unsupported" ethernet setup has been wonky too. Content from other boxes has not been smooth. Kind of skippy / glitchy.

#25 OFFLINE   Rich

Rich

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 21,174 posts
  • LocationPiscataway, NJ
Joined: Feb 22, 2007

Posted 16 January 2013 - 02:03 PM

In the last couple weeks, my "unsupported" ethernet setup has been wonky too. Content from other boxes has not been smooth. Kind of skippy / glitchy.


The DECA system just works better, I think.

Rich




Protected By... spam firewall...And...