Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Help with Genie install Woodlands Tx area


  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#21 OFFLINE   boatman

boatman

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 20 posts
Joined: Apr 01, 2003

Posted 12 January 2013 - 11:23 AM

It happens with the series record or manual with the record button. I'll see if I can get a screen shot

...Ads Help To Support This SIte...

#22 OFFLINE   boatman

boatman

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 20 posts
Joined: Apr 01, 2003

Posted 12 January 2013 - 11:32 AM

Here is a screen shot from the LR DVR. Last Resort can not be played or erased. Fringe was a default recording and will disappear some time today.

Attached Thumbnails

  • 2013-01-12_11-24-54_166.jpg


#23 OFFLINE   jimmie57

jimmie57

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,744 posts
  • LocationTexas City, TX
Joined: Jun 26, 2010

Posted 12 January 2013 - 12:00 PM

Here is a screen shot from the LR DVR. Last Resort can not be played or erased. Fringe was a default recording and will disappear some time today.


Is the (Home) next to the title information the name of the DVR that you are on or the one the recording is on ?
I do not have whole home is the reason I am asking.

Does this Last Resort show up on any other DVR and will it play from one of those ?

DirecTV customer since 1996 - Current :Slimline 3 SWM,   HR24-100 HDMI to 32" Sharp LED,
HR24-100 Component cables to 46" Samsung LCD & Optical Cable to Yamaha AVR, H21-200 HDMI to Yamaha AVR & HDMI to 52" Mitsubishi LCD


#24 OFFLINE   boatman

boatman

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 20 posts
Joined: Apr 01, 2003

Posted 12 January 2013 - 04:29 PM

Yes it shows up on all but will not play.

#25 OFFLINE   jimmie57

jimmie57

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,744 posts
  • LocationTexas City, TX
Joined: Jun 26, 2010

Posted 12 January 2013 - 04:40 PM

Check your whole home settings and see if the lists are set to share.

Can someone with whole home service tell the OP what his settings should be on the receivers ?
Thanks


What does it say on the screen when it will not play ?

Edited by jimmie57, 12 January 2013 - 04:52 PM.

DirecTV customer since 1996 - Current :Slimline 3 SWM,   HR24-100 HDMI to 32" Sharp LED,
HR24-100 Component cables to 46" Samsung LCD & Optical Cable to Yamaha AVR, H21-200 HDMI to Yamaha AVR & HDMI to 52" Mitsubishi LCD


#26 OFFLINE   boatman

boatman

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 20 posts
Joined: Apr 01, 2003

Posted 12 January 2013 - 05:05 PM

all are set to share

#27 OFFLINE   jimmie57

jimmie57

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,744 posts
  • LocationTexas City, TX
Joined: Jun 26, 2010

Posted 12 January 2013 - 06:20 PM

One last thing from me and I am totally out of suggestions.

Press and hold the Info button on the remote until the System Info comes to the screen.
Select more System Info,
Press the Channel down 3 times.
The parental controls settings are on this page. Are they green ?
There is one last rating on screen 4.
Also look at the viewing hours on screen 4.
Mine are all showing from 12 am to 12am
You can change these settings in Menu, Settings, Parental Controls.
Several things there to possibly set

DirecTV customer since 1996 - Current :Slimline 3 SWM,   HR24-100 HDMI to 32" Sharp LED,
HR24-100 Component cables to 46" Samsung LCD & Optical Cable to Yamaha AVR, H21-200 HDMI to Yamaha AVR & HDMI to 52" Mitsubishi LCD


#28 OFFLINE   boatman

boatman

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 20 posts
Joined: Apr 01, 2003

Posted 23 January 2013 - 10:33 AM

Wanted to let everyone know what was found to be the problem. Tech came out Sat and puzzled also as to what was happening. After about a hour he checked the wireless interface and found that it was not sync properly. Got the that synced and now everything works. All the recording we had on the DVR's is lost. Just wanted to update people as to the problem.




spam firewall