Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Firefox 18 crashes


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 OFFLINE   CATCRAW

CATCRAW

    Legend

  • Registered
  • 130 posts
Joined: Mar 27, 2008

Posted 12 January 2013 - 01:03 PM

My Firefox updates to release 18 a couple of days ago and it crashes every time you have multiple tabs open and you close one. Anyone else having issues with FF 18???

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Davenlr

Davenlr

    Geek til I die

  • Registered
  • 9,082 posts
Joined: Sep 16, 2006

Posted 12 January 2013 - 01:30 PM

Mine is working fine. Suggest you disable all add ons and plug ins, then see if it works. If so, turn them back on one at a time and see which one is causing it to crash.

Tivo Premier XL4, Tivo Premier, Tivo HD whole home on Xfinity HD, DirecTv Whole Home with 39" high gain KaKu dish, Roku3,SageTv 8 TB Win8 Server -> DVDO Edge-> Denon AVR, Klipsch KB15's/Panasonic 55ST60 plasma"


#3 OFFLINE   jimmie57

jimmie57

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,706 posts
  • LocationTexas City, TX
Joined: Jun 26, 2010

Posted 12 January 2013 - 01:31 PM

I installed it a few minutes ago. Opened it and loaded 3 Tabs. Then i closed the last 2 added one at a time and it worked as it was supposed to .

DirecTV customer since 1996 - Current :Slimline 3 SWM,   HR24-100 HDMI to 32" Sharp LED,
HR24-100 Component cables to 46" Samsung LCD & Optical Cable to Yamaha AVR, H21-200 HDMI to Yamaha AVR & HDMI to 52" Mitsubishi LCD


#4 OFFLINE   CATCRAW

CATCRAW

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 130 posts
Joined: Mar 27, 2008

Posted 12 January 2013 - 01:49 PM

By any chance do either of you utilize Norton Toolbar???? I think that may be the issue although Norton said Toolbar is compatible with FF 18 and I did do the Norton update..

#5 OFFLINE   Davenlr

Davenlr

    Geek til I die

  • Registered
  • 9,082 posts
Joined: Sep 16, 2006

Posted 12 January 2013 - 02:02 PM

I myself, do not use any toolbars. I find toolbars take up to much screen real estate for little payback.

Tivo Premier XL4, Tivo Premier, Tivo HD whole home on Xfinity HD, DirecTv Whole Home with 39" high gain KaKu dish, Roku3,SageTv 8 TB Win8 Server -> DVDO Edge-> Denon AVR, Klipsch KB15's/Panasonic 55ST60 plasma"


#6 OFFLINE   jimmie57

jimmie57

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,706 posts
  • LocationTexas City, TX
Joined: Jun 26, 2010

Posted 12 January 2013 - 02:02 PM

Yes, my Norton toolbar is on for Fire Fox and IE9.

DirecTV customer since 1996 - Current :Slimline 3 SWM,   HR24-100 HDMI to 32" Sharp LED,
HR24-100 Component cables to 46" Samsung LCD & Optical Cable to Yamaha AVR, H21-200 HDMI to Yamaha AVR & HDMI to 52" Mitsubishi LCD


#7 OFFLINE   scooper

scooper

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 5,693 posts
  • LocationYoungsville NC
Joined: Apr 22, 2002

Posted 12 January 2013 - 02:49 PM

My Firefox updates to release 18 a couple of days ago and it crashes every time you have multiple tabs open and you close one. Anyone else having issues with FF 18???


Just downloaded it - will let you know
You CAN put antennas on your owned and/or controlled property...

http://www.fcc.gov/mb/facts/otard.html

#8 ONLINE   Drucifer

Drucifer

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 7,411 posts
  • LocationNY Hudson Valley
Joined: Feb 12, 2009

Posted 12 January 2013 - 03:25 PM

My Firefox updates to release 18 a couple of days ago and it crashes every time you have multiple tabs open and you close one. Anyone else having issues with FF 18???

So far, no problem here. And I been running two windows, each with multi-tabs.

Not running the Norton Toolbar. Haven't run anything Norton in years.

Drew
Do it Right, Do it Once
LR:HR34-7, Dn:HR24-1, MB:HR24-5, Bm:HR21-2, Kt:H25-5
PrimeStar '95, DirecTV '00


#9 OFFLINE   scooper

scooper

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 5,693 posts
  • LocationYoungsville NC
Joined: Apr 22, 2002

Posted 12 January 2013 - 05:05 PM

Not that I read Facebook, but my wife got a hint that if you're having problems with crashing - select Tools, Options, Advanced - Uncheck "Use Hardware Acceleration"
You CAN put antennas on your owned and/or controlled property...

http://www.fcc.gov/mb/facts/otard.html

#10 OFFLINE   Stewart Vernon

Stewart Vernon

    Excellent Adventurer

  • Moderators
  • 19,008 posts
  • LocationKittrell, NC
Joined: Jan 07, 2005

Posted 12 January 2013 - 11:32 PM

I never had crashing issues with Firefox beta 18 (or the release of it) on my Mac. But now I'm on 19 beta :)

-- My cat's breath smells like cat food.


#11 OFFLINE   CATCRAW

CATCRAW

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 130 posts
Joined: Mar 27, 2008

Posted 13 January 2013 - 04:07 PM

I think my issue had something to do with Norton 360. I uninstalled and reinstalled Norton 360 and now everything works. It must have had something to do with FireFox 18 installing before the Norton update.




spam firewall