Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Hopper + Hopper with Sling + Joey?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   fudpucker

fudpucker

    Godfather

  • Registered
  • 398 posts
Joined: Jul 23, 2007

Posted 21 January 2013 - 07:06 PM

Any potential issues with a Hopper w/ Sling + Hopper + Joey setup? I probably won't be able to afford 2 HwS's at the price they are sticking existing customers with, and I am replacing a 722 + 612 +612 setup.

I assume the two different Hoppers will have no problems seeing each other and being able to access the programming recorded on each other? And that the Joey will be able to access both?

Thanks.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,330 posts
  • LocationBay Area
Joined: Jul 25, 2002

Posted 21 January 2013 - 07:09 PM

for J there is no doubt, but H anH2 full integration ...on same functions - it should, but new features of H2 definitely wouldn't work for H

#3 OFFLINE   some guy

some guy

    Godfather

  • Registered
  • 397 posts
Joined: Oct 26, 2012

Posted 21 January 2013 - 07:44 PM

Any potential issues with a Hopper w/ Sling + Hopper + Joey setup? I probably won't be able to afford 2 HwS's at the price they are sticking existing customers with, and I am replacing a 722 + 612 +612 setup.

I assume the two different Hoppers will have no problems seeing each other and being able to access the programming recorded on each other? And that the Joey will be able to access both?

Thanks.


I have both and they work great together.

#4 OFFLINE   zer0cool

zer0cool

    Godfather

  • Registered
  • 264 posts
Joined: Nov 23, 2004

Posted 21 January 2013 - 09:28 PM

I have both and they work great together.


Me too. I've got One original hopper, and one new Hopper with Sling.
Two Joeys (One linked to each Hopper).
no issues with the two "different" Hoppers seeing each other.
The only feature I wish was available, is the ability for one hopper to access the EHD of another.




spam firewall