Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Another Dish Anywhere iPad Problem


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   tommiet

tommiet

    Godfather

  • Registered
  • 300 posts
Joined: Dec 28, 2005

Posted 22 January 2013 - 11:45 AM

After last weeks update, when I get to the log on screen, it just goes away for a few seconds and the log on screen pops back up. The ID/PW have not changed and they work fine on my computer.

Action Taken
1) Remove app and re-installed
2) Rebooted iPad
3) Reset iPad network settings

All fail with the looping issue. Dish chat did not help and was told I would have to wait for an app update. Lame excuse.
**** HARDWARE *****
2 Dish Hoppers (Gave up trying to get a Joey to work)
VIZIO 55” and 48" TruLED LCD 3D HDTV with VIZIO
JVC HDI RX-D402B Receiver
2 SLINGBOX PRO'S

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   some guy

some guy

    Godfather

  • Registered
  • 397 posts
Joined: Oct 26, 2012

Posted 22 January 2013 - 07:08 PM

After last weeks update, when I get to the log on screen, it just goes away for a few seconds and the log on screen pops back up. The ID/PW have not changed and they work fine on my computer.

Action Taken
1) Remove app and re-installed
2) Rebooted iPad
3) Reset iPad network settings

All fail with the looping issue. Dish chat did not help and was told I would have to wait for an app update. Lame excuse.


Does this occur on any other devices or at www.dishanywhere.com?

#3 OFFLINE   tommiet

tommiet

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 300 posts
Joined: Dec 28, 2005

Posted 23 January 2013 - 05:33 AM

Does this occur on any other devices or at www.dishanywhere.com?


Works fine on my computer on the same network.
**** HARDWARE *****
2 Dish Hoppers (Gave up trying to get a Joey to work)
VIZIO 55” and 48" TruLED LCD 3D HDTV with VIZIO
JVC HDI RX-D402B Receiver
2 SLINGBOX PRO'S

#4 OFFLINE   Ray C@DISH Network

Ray C@DISH Network

    Icon

  • DISH Representative
  • 905 posts
Joined: Dec 28, 2010

Posted 23 January 2013 - 08:32 AM

I was able to use my iPad with the new application after the new update. I haven't used it this week.

Please PM me your receiver number and your software versions so I can submit a trouble report to our engineers. Please let me know. Thanks.

Works fine on my computer on the same network.






spam firewall