Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

International Cricket 2013-14


  • Please log in to reply
295 replies to this topic

#251 OFFLINE   rwmair

rwmair

    Godfather

  • Registered
  • 357 posts
Joined: Nov 16, 2006

Posted 13 November 2013 - 12:50 AM

Wow - Willow have finally updated their TV page to describe the addition of their HD channel!

 

Also in the TV channel description:

 

 

 

official broadcaster of International cricket from the Board of Control for Cricket in India (BCCI), The Indian Premier League, Cricket Australia, Cricket South Africa, in addition to cricket from Pakistan, Bangladesh, Zimbabwe and many others.

 

So now, the finally claim official rights for Pakistan and Bangladesh home games. Hopefully the omission of England from that list is just a simple mistake!


Edited by rwmair, 13 November 2013 - 12:52 AM.


...Ads Help To Support This Site...

#252 OFFLINE   satroy

satroy

    Icon

  • Registered
  • 655 posts
Joined: Sep 07, 2009

Posted 13 November 2013 - 12:05 PM

Satexplorer,

Espn3 has cancelled or withdrawn to show T20I qualifier. They are not covering these games. So please update your first page.



#253 OFFLINE   rajmarie

rajmarie

    Cool Member

  • Registered
  • 102 posts
Joined: Apr 03, 2012

Posted 15 November 2013 - 09:18 AM

Just saw that Pakistan is touring South Africa for ODIs and T20s. Normally willow shows games from South Africa. But Willow has not advertised or shown in their web site. Do anyone know who will show pakistan tour of south africa in USA.

 

Willow has updated it schedule & is now listing this short tour on their website.



#254 OFFLINE   BigDipperUS

BigDipperUS

    New Member

  • Registered
  • 4 posts
  • LocationSnoqualmie, WA
Joined: Nov 18, 2013

Posted 18 November 2013 - 04:35 PM

Hi all,

 

I just signed up for Dish (America's Top 120) and was able to add Willow Cricket HD directly on the sign-up page. My questions are:

- Will Dish have to install two dishes on my roof so that I can get the regular service + Willow Cricket HD?

- How many coax cables will have to go from outside my house to my Hopper? I only plan on having the single Hopper in my house for a single TV (no additional Hoppers or Joeys).

 

The reason I asked the second question is that I would prefer Dish did not drill holes through the walls in my house if they can avoid it. There is already a Comcast box on the outside of my house where Comcast's line comes in and all the various coax outlets inside my house connect. I would love for Dish to just go from the satellite dish down into the Comcast box and then link up with the existing coaxial cable that goes to my living room.

 

I do have Comcast internet but that goes to a different coaxial cable that goes to my study. Dish should not have to interfere with that. The rest of my house has CAT6 Ethernet for internet. My house was built last year (2012).

 

I appreciate the help!



#255 OFFLINE   rwmair

rwmair

    Godfather

  • Registered
  • 357 posts
Joined: Nov 16, 2006

Posted 18 November 2013 - 06:41 PM

I just signed up for Dish (America's Top 120) and was able to add Willow Cricket HD directly on the sign-up page. My questions are:

- Will Dish have to install two dishes on my roof so that I can get the regular service + Willow Cricket HD?

- How many coax cables will have to go from outside my house to my Hopper? I only plan on having the single Hopper in my house for a single TV (no additional Hoppers or Joeys).

 

The reason I asked the second question is that I would prefer Dish did not drill holes through the walls in my house if they can avoid it. There is already a Comcast box on the outside of my house where Comcast's line comes in and all the various coax outlets inside my house connect. I would love for Dish to just go from the satellite dish down into the Comcast box and then link up with the existing coaxial cable that goes to my living room.

 

Possibly a better place for this would be the Dish install forum. I believe Dish (unlike DirecTV) provides core and "international" (ie, Willow) programming via one satellite dish - but someone here with a Dish install might be able to verify. They used to use multiple Dish's long ago (10+ years ago) for core and local channels, depending on your location, but I think those days are long gone.

 

Assuming its one Dish, its probably one cable coming to your receiver. I doubt they'll touch the Comcast box on the outside of the house, and just drill thru where its needed. If the Comcast box is anything like the Telco boxes, there's probably some law forbidding other utilities from opening them (altho my Verizon box cover blows open in the wind!)



#256 OFFLINE   rajmarie

rajmarie

    Cool Member

  • Registered
  • 102 posts
Joined: Apr 03, 2012

Posted 18 November 2013 - 06:43 PM

1st are you getting willow channel 712?Are you on eastern or western arc? You need to get 118 for willow and the hopper switch ( I think it's called differently for hopper) takes care of it & no additional cable needed to hopper.

#257 OFFLINE   BigDipperUS

BigDipperUS

    New Member

  • Registered
  • 4 posts
  • LocationSnoqualmie, WA
Joined: Nov 18, 2013

Posted 18 November 2013 - 07:08 PM

I live near Seattle (my zip code is 98065). I assume that means Western Arc but, then again, I have no idea what those arcs are :)

 

As for the "Comcast box", it's just a box that has Comcast's coax join with all the coax inside my house. I really don't care with Comcast thinks if I change stuff in there since it's not my fault all the coax inside my house was routed into that box. Worst case scenario Dish can just install another outdoor box alongside it and I'll route the coax that goes into my living room into that box and then let them (Dish) carry on the install from there.



#258 OFFLINE   rajmarie

rajmarie

    Cool Member

  • Registered
  • 102 posts
Joined: Apr 03, 2012

Posted 19 November 2013 - 09:14 AM

If you have made a new Dish order...then Dish should install the proper dishes. If your order include Intl programming then WA makes more sense then one dish can receive all the sats needed for your programming. Make sure that Dish service order have the correct details to avoid unnecessary work & delay.

 

Dont know if Dish will use Comcast cables & box....but it will be a single coax cable from Satellite to your Hopper



#259 OFFLINE   rwmair

rwmair

    Godfather

  • Registered
  • 357 posts
Joined: Nov 16, 2006

Posted 20 November 2013 - 08:18 PM

Ashes 2013-14

 

Finally, finally, Willow has bought us a direct feed from Australia!! After having direct feed from South Africa and England for two years, India for the last year, finally we get the direct feed from Australia, rather than something being rebroadcast in India!!  So happy!

 

We've even got the lunchtime show from Ch 9, instead of highlights from some other irrelevant match.

 

The online feed is doing pretty nicely - although there's been a few bad picture break-ups, things like the picture moved diagonally and wrapped around so right is on the left, top on the bottom, etc. Only for a few seconds here and there. Is anyone watching on the HD channel on Dish and seeing the same thing? It may not be Willow's fault.

 

Got to say, overall, this is the best coverage from Australia since the glory days of DirecTV Cricket Ticket!



#260 OFFLINE   rajmarie

rajmarie

    Cool Member

  • Registered
  • 102 posts
Joined: Apr 03, 2012

Posted 21 November 2013 - 08:32 PM

Ashes 2013-14

Finally, finally, Willow has bought us a direct feed from Australia!! After having direct feed from South Africa and England for two years, India for the last year, finally we get the direct feed from Australia, rather than something being rebroadcast in India!! So happy!

We've even got the lunchtime show from Ch 9, instead of highlights from some other irrelevant match.

The online feed is doing pretty nicely - although there's been a few bad picture break-ups, things like the picture moved diagonally and wrapped around so right is on the left, top on the bottom, etc. Only for a few seconds here and there. Is anyone watching on the HD channel on Dish and seeing the same thing? It may not be Willow's fault.

Got to say, overall, this is the best coverage from Australia since the glory days of DirecTV Cricket Ticket!

Yes the breakup of picture happened on wiliow hd channel also on dish.

I am having another guide related issue with willow channel. An hour before the match start the guide shows off air rather then the correct match info. Happened on day 1 then ind WI odi & now again for day2.

#261 OFFLINE   satroy

satroy

    Icon

  • Registered
  • 655 posts
Joined: Sep 07, 2009

Posted 26 November 2013 - 07:20 PM

Satexporer.

ESPN3 is going to cover WI tour of NZ. So it looks like espn3 has got the rights for games on NZ soil. So I hope they will show Ind vs. Nz series.

So you can update the page



#262 OFFLINE   satroy

satroy

    Icon

  • Registered
  • 655 posts
Joined: Sep 07, 2009

Posted 28 November 2013 - 09:48 PM

I bought the latest Samsung 8000 series smart tv, but no willow tv on the new samsung tv. This is frustrating



#263 OFFLINE   quizzer

quizzer

    Icon

  • Registered
  • 742 posts
Joined: Aug 29, 2006

Posted 28 November 2013 - 10:00 PM

I bought the latest Samsung 8000 series smart tv, but no willow tv on the new samsung tv. This is frustrating

You can get Willow through Dishworld IPTV.



#264 OFFLINE   rwmair

rwmair

    Godfather

  • Registered
  • 357 posts
Joined: Nov 16, 2006

Posted 01 December 2013 - 10:02 PM

I bought the latest Samsung 8000 series smart tv, but no willow tv on the new samsung tv. This is frustrating

Oh boy - I was thinking I'd get a Samsung next time. Are they backing off providing the online feed direct to IPTV-enabled TV's. Panasonic is the only brand they've added in the last 2 years. No luck with a Sony Bravia. Of course, it they'd get their HD channel onto DirecTV, I wouldn't care!



#265 OFFLINE   glamanks

glamanks

    Mentor

  • Registered
  • 52 posts
Joined: Dec 30, 2010

Posted 02 December 2013 - 11:28 AM

I bought the latest Samsung 8000 series smart tv, but no willow tv on the new samsung tv. This is frustrating

You can also buy Roku.  Willow has an app for it.



#266 OFFLINE   satroy

satroy

    Icon

  • Registered
  • 655 posts
Joined: Sep 07, 2009

Posted 03 December 2013 - 07:25 AM

Oh boy - I was thinking I'd get a Samsung next time. Are they backing off providing the online feed direct to IPTV-enabled TV's. Panasonic is the only brand they've added in the last 2 years. No luck with a Sony Bravia. Of course, it they'd get their HD channel onto DirecTV, I wouldn't care!

Sorry, willow is there. I had to search and install. However, the picture quality is little worse than when I watch willow through neo tv.



#267 OFFLINE   rwmair

rwmair

    Godfather

  • Registered
  • 357 posts
Joined: Nov 16, 2006

Posted 04 December 2013 - 10:48 AM

I'm trying to limit the number of add-on boxes around my TV, which is why I'd prefer Willow to come straight to my IPTV-enabled TV, like Netflix, Hulu, etc can. Mind you, given that Willow-HD probably will never come to DirecTV, the first Roku/Neo/Apple-TV/whatever box that provides DVR-functionality for internet-delivered video might get my attention.



#268 OFFLINE   shane22088

shane22088

    New Member

  • Registered
  • 36 posts
Joined: Jan 15, 2013

Posted 08 December 2013 - 09:29 AM

Dose anyone having a problem with willow tv stream on the roku ?

#269 OFFLINE   shane22088

shane22088

    New Member

  • Registered
  • 36 posts
Joined: Jan 15, 2013

Posted 09 December 2013 - 04:12 PM

 Ind vs. Nz series is on Espn3 or watchespn



#270 OFFLINE   rwmair

rwmair

    Godfather

  • Registered
  • 357 posts
Joined: Nov 16, 2006

Posted 09 December 2013 - 04:53 PM

Willow has just added LG Smart TV's to the list of IPTV-enabled TV's and devices that now have an app for watching Willow directly on the TV. I wonder how many more they will add before Sony Bravia! :-)



#271 OFFLINE   rwmair

rwmair

    Godfather

  • Registered
  • 357 posts
Joined: Nov 16, 2006

Posted 09 December 2013 - 10:12 PM

 Ind vs. Nz series is on Espn3 or watchespn

I don't think that's been announced yet. West Indies vs New Zealand is on now. ESPN3 is for streaming from a full web browser on your desktop/laptop computer. WatchESPN is the app on iPad/iPhone and possibly Apple TV and other IPTV boxes that carry ESPN3.



#272 OFFLINE   shane22088

shane22088

    New Member

  • Registered
  • 36 posts
Joined: Jan 15, 2013

Posted 10 December 2013 - 07:24 AM

They have announced already check they website ,rmwair I know what espn 3 is.

#273 OFFLINE   rwmair

rwmair

    Godfather

  • Registered
  • 357 posts
Joined: Nov 16, 2006

Posted 10 December 2013 - 11:07 AM

They have announced already check they website ,rmwair I know what espn 3 is.

OK - I thought you were asking a question. My mistake



#274 OFFLINE   satroy

satroy

    Icon

  • Registered
  • 655 posts
Joined: Sep 07, 2009

Posted 11 January 2014 - 03:23 PM

yesterday willow has shown only one stream when multiple games were on- youtube, other devices. Do you have the same issue?

Also do you think willow will open another satellite channel? 



#275 OFFLINE   satroy

satroy

    Icon

  • Registered
  • 655 posts
Joined: Sep 07, 2009

Posted 11 January 2014 - 03:46 PM

SatExplorer

Who is telecasting Ram Slam T20 in USA?






Protected By... spam firewall...And...