Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Dish Network


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   andy2013dipset

andy2013dipset

    New Member

  • Registered
  • 1 posts
Joined: Feb 11, 2013

Posted 11 February 2013 - 11:45 AM

what is working for dish network?

...Ads Help To Support This Site...

#2 OFFLINE   Jim5506

Jim5506

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,502 posts
Joined: Jun 07, 2004

Posted 11 February 2013 - 12:12 PM

Just checked my TV, it looks like everything is working.
Tuners: Hopper 2000; Hopper w/Sling; 3 Joeys; Samsung SIR-T351; Accurian 6000;2 X HD TiVo; 2 X TiVo Series 2 Stand alone; Panasonic Showstopper 2000
Dish 1000.2 @ 110, 119, 129; dish 500 @ 61.5
Antennas - CM4228; RS U75-R; coathanger; Funke PSP.1922 (stillin the box); paperclip
Displays: Sony VPH D50Q with HD Fury HDMI input; Hitachi 57F59; Sony Bravia LCD;Sanyo 32" LCD; Panasonic 42" plasma
Sony 80GB PS3; Toshiba HD-DVD

Give me a Finco colinear array and I'll rule the world - HA-HA-HA-HA!

#3 OFFLINE   garys

garys

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,169 posts
Joined: Nov 04, 2005

Posted 11 February 2013 - 02:03 PM

Are you missing something? Info on that and your setup would help quite a bit,

#4 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 20,058 posts
  • LocationMediterranean Sea
Joined: Jul 25, 2002

Posted 11 February 2013 - 02:18 PM

what is working for dish network?


anything what is working for the dish

#5 OFFLINE   James Long

James Long

    Ready for Uplink!

  • Super Moderators
  • 40,295 posts
Joined: Apr 17, 2003

Posted 11 February 2013 - 05:26 PM

Any current DISH Network receiver with an active subscription.
That is what is working for Dish Network.




Protected By... spam firewall...And...