Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
* * * * * 1 votes

HR44s are here! (Was: HR44 delayed...again)


  • Please log in to reply
666 replies to this topic

#61 OFFLINE   samrs

samrs

    MANC

  • DBSTalk Club
  • 1,267 posts
  • LocationFlat Branch, NC
Joined: May 30, 2004

Posted 23 March 2013 - 09:26 PM

What TV, model and year?


Not really sure, 70" Sharp Aquios(spelling?), had a real nice picture.

Not as good as my Sony or Panasonic of course, They dont auto rename their HDMI inputs though.
HR20-100, HR20-700, HR24-100, HR34-700/AM21

...Ads Help To Support This SIte...

#62 OFFLINE   veryoldschool

veryoldschool

    Lifetime Achiever

  • Moderators
  • 41,850 posts
Joined: Dec 09, 2006

Posted 23 March 2013 - 09:39 PM

Tried that, put the one line guide up.

It's a press and hold for the TV input and the format is now part of the banner drop downs.
New remote "sucks" :lol:
A.K.A VOS

#63 OFFLINE   samrs

samrs

    MANC

  • DBSTalk Club
  • 1,267 posts
  • LocationFlat Branch, NC
Joined: May 30, 2004

Posted 23 March 2013 - 09:45 PM

It's a press and hold for the TV input and the format is now part of the banner drop downs.
New remote "sucks" :lol:


I figgured the info banner part out for format. When I got home I checked my HR 24 and see it there too.

So press and hold enter will get me TV input?
HR20-100, HR20-700, HR24-100, HR34-700/AM21

#64 OFFLINE   veryoldschool

veryoldschool

    Lifetime Achiever

  • Moderators
  • 41,850 posts
Joined: Dec 09, 2006

Posted 23 March 2013 - 09:50 PM

I figgured the info banner part out for format. When I got home I checked my HR 24 and see it there too.

So press and hold enter will get me TV input?

It does here.
A.K.A VOS

#65 OFFLINE   samrs

samrs

    MANC

  • DBSTalk Club
  • 1,267 posts
  • LocationFlat Branch, NC
Joined: May 30, 2004

Posted 23 March 2013 - 09:56 PM

It does here.


Thanks. Your Da Man.

This might really suck there are a lot of folks that dont have the remotes for their TV's. The TV's dont have an input button on the front panel. I have to program the remote just to get a picture. I guess it is what it is.

RC65 in the back pocket.
HR20-100, HR20-700, HR24-100, HR34-700/AM21

#66 OFFLINE   veryoldschool

veryoldschool

    Lifetime Achiever

  • Moderators
  • 41,850 posts
Joined: Dec 09, 2006

Posted 23 March 2013 - 10:06 PM

Thanks. Your Da Man.

This might really suck there are a lot of folks that dont have the remotes for their TV's. The TV's dont have an input button on the front panel. I have to program the remote just to get a picture. I guess it is what it is.

RC65 in the back pocket.

Some like the new remote, but the missing buttons make it a pain if you're used to the older remote. "Where's my stop button?" :(
A.K.A VOS

#67 OFFLINE   samrs

samrs

    MANC

  • DBSTalk Club
  • 1,267 posts
  • LocationFlat Branch, NC
Joined: May 30, 2004

Posted 23 March 2013 - 10:15 PM

Some like the new remote, but the missing buttons make it a pain if you're used to the older remote. "Where's my stop button?" :(


Smiles, I'm a list and select person, never use stop, didn't even notice till you brought it up. ;)
HR20-100, HR20-700, HR24-100, HR34-700/AM21

#68 OFFLINE   veryoldschool

veryoldschool

    Lifetime Achiever

  • Moderators
  • 41,850 posts
Joined: Dec 09, 2006

Posted 23 March 2013 - 11:32 PM

Smiles, I'm a list and select person, never use stop, didn't even notice till you brought it up. ;)

You can still go list & play, but you now have to exit to stop and then go back to the list and find the recording for deleting.
List-play-stop had you right back to the recording ready for deleting.
A.K.A VOS

#69 OFFLINE   TheRatPatrol

TheRatPatrol

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 6,763 posts
  • LocationPhoenix, AZ
Joined: Oct 01, 2003

Posted 23 March 2013 - 11:37 PM

You can still go list & play, but you now have to exit to stop and then go back to the list and find the recording for deleting.
List-play-stop had you right back to the recording ready for deleting.

Or just FF to the end, then select "yes, delete". ;)

#70 OFFLINE   RunnerFL

RunnerFL

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 15,877 posts
Joined: Jan 04, 2006

Posted 24 March 2013 - 06:23 AM

Tried that, put the one line guide up.


You have to hold it down for a few seconds.
THIS SPACE FOR RENT

#71 OFFLINE   RunnerFL

RunnerFL

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 15,877 posts
Joined: Jan 04, 2006

Posted 24 March 2013 - 06:23 AM

New remote "sucks" :lol:


+1000000
THIS SPACE FOR RENT

#72 OFFLINE   RunnerFL

RunnerFL

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 15,877 posts
Joined: Jan 04, 2006

Posted 24 March 2013 - 06:24 AM

Or just FF to the end, then select "yes, delete". ;)


Not if you save recordings. :)

The stop button is a pretty important button, at least for myself and others around here.
THIS SPACE FOR RENT

#73 OFFLINE   TheRatPatrol

TheRatPatrol

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 6,763 posts
  • LocationPhoenix, AZ
Joined: Oct 01, 2003

Posted 24 March 2013 - 08:22 AM

Not if you save recordings. :)

The stop button is a pretty important button, at least for myself and others around here.

Then select "No, don't delete". ;)

But I agree, the stop button should have been kept, along with the color buttons, and an added PIP button

Less buttons on the remote equals to more button presses.

#74 OFFLINE   RunnerFL

RunnerFL

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 15,877 posts
Joined: Jan 04, 2006

Posted 24 March 2013 - 08:50 AM

Then select "No, don't delete". ;)

But I agree, the stop button should have been kept, along with the color buttons, and an added PIP button

Less buttons on the remote equals to more button presses.


A play button without a stop button is like having an on button without an off button.
THIS SPACE FOR RENT

#75 OFFLINE   TheRatPatrol

TheRatPatrol

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 6,763 posts
  • LocationPhoenix, AZ
Joined: Oct 01, 2003

Posted 24 March 2013 - 09:03 AM

A play button without a stop button is like having an on button without an off button.

We agree, the stop button should have been kept.

#76 OFFLINE   kram

kram

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 531 posts
Joined: Sep 03, 2006

Posted 24 March 2013 - 09:52 AM

We agree, the stop button should have been kept.


So just how do you stop? Pause?

5-LNB SlimLine w/SWM16 // HR44-700 w/Samsung UN40ES6100 // HR24-200 w/Sony KDL-46XBR9 // HR23-700 w/Samsung UN32D4000 // Pioneer Elite VSX-23TXH A/V Receiver // Sony Blu-ray BDP-S3100 // DirecTV since 2000


#77 OFFLINE   RunnerFL

RunnerFL

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 15,877 posts
Joined: Jan 04, 2006

Posted 24 March 2013 - 10:05 AM

So just how do you stop? Pause?


On the new remote you have to use either "exit" or "back". Pause and play are now the same button, another thing I don't like about the new remote.
THIS SPACE FOR RENT

#78 OFFLINE   kram

kram

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 531 posts
Joined: Sep 03, 2006

Posted 24 March 2013 - 10:08 AM

On the new remote you have to use either "exit" or "back". Pause and play are now the same button, another thing I don't like about the new remote.


Good to know in advance if tomorrow's install. Thanks.

5-LNB SlimLine w/SWM16 // HR44-700 w/Samsung UN40ES6100 // HR24-200 w/Sony KDL-46XBR9 // HR23-700 w/Samsung UN32D4000 // Pioneer Elite VSX-23TXH A/V Receiver // Sony Blu-ray BDP-S3100 // DirecTV since 2000


#79 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,918 posts
  • LocationMediterranean Sea
Joined: Jul 25, 2002

Posted 24 March 2013 - 10:50 AM

Much better. The BCM7346 was released in 2011. The HR34 processor is from 2009-2010 (not sure of the part #, never confirmed).


It was short task: using EHD to discover HW parts of HR34:
- pace_board_info_init: HMC30 version 14 (DTV HW 2.4), BCM7400E0, 512MiB RAM
- CPU frequency 405 MHz
- ata1: SATA link up 1.5 Gbps (SStatus 113 SControl 300)
- Vendor: ATA Model: ST1000VM002-9ZL1 Rev: SC12
- StbConfig:createStbConfig Num ATSC = 2. Num AMC = 6. Num Sat = 6. Total = 8 (tuner's count; AMC is sat tuner)

#80 OFFLINE   machavez00

machavez00

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,634 posts
  • LocationPhoenix, Arizona
Joined: Nov 02, 2006

Posted 24 March 2013 - 10:59 AM

Argh! I should have waited another two weeks!




Protected By... spam firewall...And...