Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Where's the Pacers game on FS Indiana?


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 OFFLINE   renbutler

renbutler

    Godfather

  • Registered
  • 504 posts
Joined: Oct 17, 2008

Posted 06 March 2013 - 07:17 PM

Celtics @ Pacers on 673 and 673-1 is just a DirecTV logo. I know the game is happening, and I live well within the Pacers' market (Hamilton County, Indiana). I get every Pacers game on either 673 or 671 (the latter of which is showing standard St. Louis FS Midwest programming).

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   tonyd79

tonyd79

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 12,546 posts
  • LocationColumbia, MD
Joined: Jul 24, 2006

Posted 06 March 2013 - 07:20 PM

Celtics @ Pacers on 673 and 673-1 is just a DirecTV logo. I know the game is happening, and I live well within the Pacers' market (Hamilton County, Indiana). I get every Pacers game on either 673 or 671 (the latter of which is showing standard St. Louis FS Midwest programming).


Game is on 673-1 for me. Did it come on for you?
LR: HR34-700, H24-200, Fios DVR, BD350 Blu Ray, Roku Netflix Player, Chromecast, Sony 65w850 TV
BR: HR21-200, Viso 32LX, DB350 Blu Ray
Dish: Slimline, SWM8
Other: genieGo

#3 ONLINE   cmasia

cmasia

    Icon

  • Registered
  • 690 posts
Joined: Sep 18, 2007

Posted 06 March 2013 - 07:21 PM

Celtics @ Pacers on 673 and 673-1 is just a DirecTV logo. I know the game is happening, and I live well within the Pacers' market (Hamilton County, Indiana). I get every Pacers game on either 673 or 671 (the latter of which is showing standard St. Louis FS Midwest programming).


I'm in Indy and it's up on both...

#4 OFFLINE   renbutler

renbutler

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 504 posts
Joined: Oct 17, 2008

Posted 06 March 2013 - 07:22 PM

Okay, really strange, it's not on one HD receiver, but I can get it on another, identical HD receiver. I just verified that it's still not on the first receiver.

How is that possible?

#5 OFFLINE   tonyd79

tonyd79

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 12,546 posts
  • LocationColumbia, MD
Joined: Jul 24, 2006

Posted 06 March 2013 - 07:26 PM

Okay, really strange, it's not on one HD receiver, but I can get it on another HD receiver. I just verified that it's still not on the first receiver.

How is that possible?


Go to the directv webpage and refresh your services.
LR: HR34-700, H24-200, Fios DVR, BD350 Blu Ray, Roku Netflix Player, Chromecast, Sony 65w850 TV
BR: HR21-200, Viso 32LX, DB350 Blu Ray
Dish: Slimline, SWM8
Other: genieGo

#6 OFFLINE   renbutler

renbutler

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 504 posts
Joined: Oct 17, 2008

Posted 06 March 2013 - 07:29 PM

Okay, this is the first time I've had to refresh a receiver (customer since 1997). I just tried it, and I'll check the receiver in five minutes.

#7 OFFLINE   DawgLink

DawgLink

    Woof Woof Woof

  • Registered
  • 1,543 posts
  • LocationWashington, DC
Joined: Nov 05, 2006

Posted 06 March 2013 - 07:35 PM

Okay, this is the first time I've had to refresh a receiver (customer since 1997). I just tried it, and I'll check the receiver in five minutes.


If it doesn't work, try a hard restart as I have had your issue and a refresh didn't help but turning it fully off and on helped

#8 OFFLINE   tonyd79

tonyd79

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 12,546 posts
  • LocationColumbia, MD
Joined: Jul 24, 2006

Posted 06 March 2013 - 07:36 PM

If it doesn't work, try a hard restart as I have had your issue and a refresh didn't help but turning it fully off and on helped


Funny, I've had quite the opposite experience.
LR: HR34-700, H24-200, Fios DVR, BD350 Blu Ray, Roku Netflix Player, Chromecast, Sony 65w850 TV
BR: HR21-200, Viso 32LX, DB350 Blu Ray
Dish: Slimline, SWM8
Other: genieGo

#9 OFFLINE   renbutler

renbutler

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 504 posts
Joined: Oct 17, 2008

Posted 06 March 2013 - 07:39 PM

I refreshed the receiver through the web. I turned the affected receiver back on, and the channel still showed the DirecTV logo, but it also showed a "receiver has not downloaded guide data in 10 hours" message. This despite the fact that I was watching several other channels while periodically checking 673.

I have reset the receiver with the red button. I'll wait and see what happens.

#10 OFFLINE   renbutler

renbutler

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 504 posts
Joined: Oct 17, 2008

Posted 06 March 2013 - 07:51 PM

Okay, so resetting the receiver (red button) has brought back SD, but not HD (still the DirecTV logo).

WTH is going on here?

Is refreshing services different from resetting a receiver online?

#11 OFFLINE   tonyd79

tonyd79

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 12,546 posts
  • LocationColumbia, MD
Joined: Jul 24, 2006

Posted 06 March 2013 - 08:05 PM

Okay, so resetting the receiver (red button) has brought back SD, but not HD (still the DirecTV logo).

WTH is going on here?

Is refreshing services different from resetting a receiver online?


It is called several things. Reauthorize my equipment is on the page it is actually done on.

The lack if guide update sounds like a related symptom. A second restart within 24 hours forces a guide update.

Also. Always use restart on the menu unless you can't. Red button should only be used when you have to.
LR: HR34-700, H24-200, Fios DVR, BD350 Blu Ray, Roku Netflix Player, Chromecast, Sony 65w850 TV
BR: HR21-200, Viso 32LX, DB350 Blu Ray
Dish: Slimline, SWM8
Other: genieGo




Protected By... spam firewall...And...