Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Movies on Ext. HDD missing Coverart


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 OFFLINE   insimbi

insimbi

    AllStar

  • Registered
  • 97 posts
Joined: Jun 02, 2006

Posted 04 April 2013 - 03:29 PM

I am using the same external hard drive I did with my VIP922. Is there a reason why the cover-art would be missing from all my movies (on the external)? It used to work on the 922 correctly. Is there a way to force an update or something? :confused:

Thanks...

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   3HaloODST

3HaloODST

    Godfather

  • Registered
  • 469 posts
Joined: Aug 09, 2010

Posted 04 April 2013 - 04:06 PM

There is an update coming out soon that fixes this issue. I already have the update and it indeed fixes it.

2 Hoppers w/Sling / 2 Hopper 2000s / 1 Joey

1 ViP722k (separate account)


#3 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,714 posts
  • LocationBay Area
Joined: Jul 25, 2002

Posted 04 April 2013 - 04:12 PM

try cold reboot and wait for a result for 48 hours

#4 OFFLINE   3HaloODST

3HaloODST

    Godfather

  • Registered
  • 469 posts
Joined: Aug 09, 2010

Posted 04 April 2013 - 04:14 PM

try cold reboot and wait for a result for 48 hours


Cover art hasn't worked properly on the EHDs on Hopper since release. I doubt that anything but the firmware update will fix his issue.

2 Hoppers w/Sling / 2 Hopper 2000s / 1 Joey

1 ViP722k (separate account)


#5 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,714 posts
  • LocationBay Area
Joined: Jul 25, 2002

Posted 04 April 2013 - 04:29 PM

Well, there are FW and Apps; the Apps is changing more often, last one was AX134 (see a thread about S308), so who knows what part is responsible for the frigging thumbnails.

#6 OFFLINE   3HaloODST

3HaloODST

    Godfather

  • Registered
  • 469 posts
Joined: Aug 09, 2010

Posted 04 April 2013 - 06:22 PM

S244/S308 (firmware) is what's responsible for the thumbnail fix.

2 Hoppers w/Sling / 2 Hopper 2000s / 1 Joey

1 ViP722k (separate account)





spam firewall