Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Is CBS Sports Network....


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 OFFLINE   Calvin386

Calvin386

    Godfather

  • Registered
  • 282 posts
Joined: May 23, 2007

Posted 09 April 2013 - 07:36 AM

only available in SD?

Thanks

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   RasputinAXP

RasputinAXP

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,135 posts
Joined: Jan 23, 2008

Posted 09 April 2013 - 08:06 AM

I have it in HD.

"Belligerent and numerous."

Sometimes I update the Dish Network FAQ

AT200, Hopper & 360 via HDMI to Onkyo 505 to basement 42" Westy, Hopper via Comp-over-Cat5 to living room 42" Vizio with a Roku 3, Joey to Toshiba 32" LCD with a Logitech Revue. You want fries with that? Pull up to the 2nd window.


#3 OFFLINE   thomasjk

thomasjk

    Legend

  • Registered
  • 381 posts
Joined: Jan 10, 2006

Posted 09 April 2013 - 08:18 AM

Yes its in HD.

#4 OFFLINE   Calvin386

Calvin386

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 282 posts
Joined: May 23, 2007

Posted 09 April 2013 - 09:18 AM

I don't have that package but I am going to upgrade so I can record something.

When I go to "All Channels" on the guide, I show channel 158 for CBS Sports Network but id doesn't have the HD emblem on it. Is that the HD channel or is on another channel?

Don't know if it matters, but I'm have a Hopper and am on the Eastern Arc.

Thanks.

#5 OFFLINE   Ray C@DISH Network

Ray C@DISH Network

    Icon

  • DISH Representative
  • 914 posts
Joined: Dec 28, 2010

Posted 09 April 2013 - 10:35 AM

CBS Sports Network is available in HD with the AT 200 and 250 programming packages. Thanks.

I don't have that package but I am going to upgrade so I can record something.

When I go to "All Channels" on the guide, I show channel 158 for CBS Sports Network but id doesn't have the HD emblem on it. Is that the HD channel or is on another channel?

Don't know if it matters, but I'm have a Hopper and am on the Eastern Arc.

Thanks.



#6 OFFLINE   garys

garys

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,166 posts
Joined: Nov 04, 2005

Posted 09 April 2013 - 11:44 AM

There are channels and HD versions of channels that are hidden when you do not subscribe to them. It's there and you will get it in your guide once it is in your subscription package.

#7 OFFLINE   Calvin386

Calvin386

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 282 posts
Joined: May 23, 2007

Posted 09 April 2013 - 12:29 PM

thanks

#8 OFFLINE   a_maymi

a_maymi

    Cool Member

  • Registered
  • 17 posts
Joined: Feb 07, 2011

Posted 10 April 2013 - 06:19 AM

I have 250 and In Puerto Rico is only in SD. Why?

#9 OFFLINE   Ray C@DISH Network

Ray C@DISH Network

    Icon

  • DISH Representative
  • 914 posts
Joined: Dec 28, 2010

Posted 10 April 2013 - 07:05 AM

What is the exact programming package you have on your account? Do you have HD programming? Please let me know. Thanks.

I have 250 and In Puerto Rico is only in SD. Why?



#10 OFFLINE   a_maymi

a_maymi

    Cool Member

  • Registered
  • 17 posts
Joined: Feb 07, 2011

Posted 10 April 2013 - 09:12 AM

Yes I have HD package for life, AT250 and multisport package. But CBS Sport Network and NBC Sports Network is not in HD.

#11 OFFLINE   prstar51

prstar51

    New Member

  • Registered
  • 5 posts
Joined: Aug 04, 2010

Posted 14 April 2013 - 05:29 PM

That is because those two HD feeds are on 129W not on 110W or 119W which are the satellites that serve PR.


Edited by prstar51, 14 April 2013 - 05:30 PM.


#12 OFFLINE   a_maymi

a_maymi

    Cool Member

  • Registered
  • 17 posts
Joined: Feb 07, 2011

Posted 17 April 2013 - 07:43 AM

The channel is on sat 119w



#13 OFFLINE   Paul Secic

Paul Secic

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 6,132 posts
Joined: Dec 16, 2003

Posted 18 April 2013 - 09:58 AM

CBS Sports Network is available in HD with the AT 200 and 250 programming packages. Thanks.

When did CBS Sports Network start? I just noticed it last night.

Enjoying AT 250 HBO, 

 

Equipment: VIP 722 reciever


#14 OFFLINE   Ray C@DISH Network

Ray C@DISH Network

    Icon

  • DISH Representative
  • 914 posts
Joined: Dec 28, 2010

Posted 18 April 2013 - 11:02 AM

When did CBS Sports Network start? I just noticed it last night.  

CBS Sports Network was rebranded in 2005.  CBS purchased CSTV, which launched in 2002.  Thanks.



#15 OFFLINE   Blackhawks

Blackhawks

    New Member

  • Registered
  • 22 posts
  • LocationChicago Area
Joined: Oct 21, 2011

Posted 29 April 2013 - 12:49 PM

CSTV, now CBS Sports Network also does website management for many NCAA sports teams, including many in the B1G. Although not as big as ESPN Family, they do broadcast many college sports (Football & Basketball mostly). They also have a very good college football show during the season.


  • Cablevision of Chicago (Became Continental Cable, MediaOne Cable, TCI & Comcast) Customer: 1983 - 2005 .
  • Ameritech Cellular: 1991 - 1994
  • Cellular One (Changed Name to Cingular & AT&T Mobility) Customer: 1995 - 2010
  • AT&T HSI Customer: 1996 - 2010
  • XM Radio (Now SiriusXM) Customer: 2001 - Present 
  • DISH Network Customer: 2005 - 2012
  • AT&T U-Verse Internet Customer: 2010 - Present
  • Verizon Wireless Customer: 2010 - Present
  • DirecTV Customer: 2012 - Present  

#16 OFFLINE   RVRambler

RVRambler

    Legend

  • Registered
  • 143 posts
Joined: Dec 05, 2004

Posted 24 May 2013 - 04:04 PM

Odd, cbssn was added but ESPN-U is still SD !!  This sucks if you follow college sports! "that player might be xxxx but with SD I can't tell!!!!!"  Crappy ABC contract huh?


*******************
Rambling 'Round n RV'

VIP-722k
1000.2, Dual DPP rooftop

*******************

#17 OFFLINE   Stewart Vernon

Stewart Vernon

    Excellent Adventurer

  • Moderators
  • 19,691 posts
  • LocationKittrell, NC
Joined: Jan 07, 2005

Posted 24 May 2013 - 04:26 PM

Odd, cbssn was added but ESPN-U is still SD !!  This sucks if you follow college sports! "that player might be xxxx but with SD I can't tell!!!!!"  Crappy ABC contract huh?

 

CBSSN wasn't "added"...  it was a rebranding of a channel Dish already carried... and this happened years ago.

 

The reason we don't have ESPNUHD (and some other Disney/ABC channels) is because of the two companies not being able to come to an agreement...  it isn't like Dish chose CBSSN over ESPNU.


-- Respect the S.H.I.E.L.D.


#18 OFFLINE   RG6-Q

RG6-Q

    Mentor

  • Registered
  • 39 posts
  • LocationPUERTO RICO
Joined: Apr 21, 2013

Posted 25 May 2013 - 09:26 AM

That is because those two HD feeds are on 129W not on 110W or 119W which are the satellites that serve PR.

 

What would you expect from the land that E* forgot..  The "nice" thing is that EPIX 1-2-3 in STANDARD DEF along with many, MANY more.  No wonder I have seen a lot of cancelations of friends and or going yo other platforms in the last couple months, I wonder why??  Maybe they got tired of being paying for low quality( SD ) line-up at full price.  



#19 OFFLINE   tampa8

tampa8

    Godfather/Supporter

  • Registered
  • 1,821 posts
Joined: Mar 30, 2002

Posted 03 June 2013 - 04:55 PM

Some of us have said all along, if you have something better, get it and be done. I understand 100% not being happy paying full price for less. But at some point if it really bothers someone, drop Dish. They offer what they offer and if you can't get them to change, use another service.






Protected By... spam firewall...And...