Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Am I the Only One with these Nomad issues?


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 OFFLINE   Rtm

Rtm

    Godfather

  • Registered
  • 392 posts
Joined: Oct 17, 2011

Posted 20 April 2013 - 11:01 PM

Attached pictures.

 

Have a SWM16 with (2 green label 4-way splitters) a Wired-CCK/DECA going to router and then the Nomad going to the router.

 

Have 7 receivers total (4 HD) and (3 HD DVR)

 

All receivers were in standby/off when this was happening

Attached Thumbnails

  • IMG_0217.PNG
  • IMG_0221.PNG

Edited by Rtm, 20 April 2013 - 11:03 PM.


...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   trh

trh

    This Space for Sale

  • Registered
  • 3,232 posts
  • LocationNE FL
Joined: Nov 02, 2007

Posted 21 April 2013 - 08:44 AM

Those error messages were the ones I'd received when I tried to stream hockey games from the NHL CI package, which I subscribe too (I found out later that the nomad is programed to treat out-of-market games as PPV, which means you can't transcode or stream them to your nomad devices). 

 

I had the same situation in that my DVRs also weren't in use.  But if I'm reading the background correctly, you're trying to stream a show recorded from Comedy Central.  So you should be able too watch those.


  • Rtm likes this

#3 OFFLINE   Rtm

Rtm

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 392 posts
Joined: Oct 17, 2011

Posted 22 April 2013 - 02:25 AM

Those error messages were the ones I'd received when I tried to stream hockey games from the NHL CI package, which I subscribe too (I found out later that the nomad is programed to treat out-of-market games as PPV, which means you can't transcode or stream them to your nomad devices). 

 

I had the same situation in that my DVRs also weren't in use.  But if I'm reading the background correctly, you're trying to stream a show recorded from Comedy Central.  So you should be able too watch those.

Yes it's happening all the time I've even held down the reset for 2minutes on the Nomad to completely clear it and I still am having issues.



#4 OFFLINE   peds48

peds48

    🙈🙉🙊📡

  • DBSTalk Club
  • 9,280 posts
  • LocationLong Island, NY
Joined: Jan 10, 2008

Posted 22 April 2013 - 04:11 PM

Have you try to reset your HDDVRs?


Here’s to the crazy ones.
The misfits. The rebels.
The the troublemakers.
The round pegs in the square holes.

The ones who see things different.
They’re not fond of rules, and they have no respect for the status quo.


Think Differently 

#5 OFFLINE   PCampbell

PCampbell

    Icon

  • Registered
  • 1,301 posts
Joined: Nov 18, 2006

Posted 29 April 2013 - 07:16 PM

I have the same problem, same on all recordings and all DVRs.

DirecTV since 1996

Slimline 5
HR24-100
HR24-500
HR24-500

H24-700
ATT uverse internet


#6 OFFLINE   SkyHunterSky

SkyHunterSky

    New Member

  • Registered
  • 6 posts
  • LocationLouisville
Joined: Apr 25, 2013

Posted 29 April 2013 - 08:04 PM

Mine has no issues Ike this. Do you only get the message if you are streaming live or also when trying to download from DVR to genie go then watching ? Yes next month nomads will officially be called genie go ;)

#7 OFFLINE   PCampbell

PCampbell

    Icon

  • Registered
  • 1,301 posts
Joined: Nov 18, 2006

Posted 30 April 2013 - 05:40 AM

Only when streaming from a DVR.


DirecTV since 1996

Slimline 5
HR24-100
HR24-500
HR24-500

H24-700
ATT uverse internet


#8 OFFLINE   trh

trh

    This Space for Sale

  • Registered
  • 3,232 posts
  • LocationNE FL
Joined: Nov 02, 2007

Posted 30 April 2013 - 06:46 AM

Have you called DirecTV yet? I've had issues since Saturday with my PC not being able to see the nomad. I've had to uninstall then reinstall the PC client twice in the past two days.

#9 OFFLINE   PCampbell

PCampbell

    Icon

  • Registered
  • 1,301 posts
Joined: Nov 18, 2006

Posted 30 April 2013 - 09:52 AM

Mine started Saturday as well, I will try a reinstall tonight.


DirecTV since 1996

Slimline 5
HR24-100
HR24-500
HR24-500

H24-700
ATT uverse internet


#10 OFFLINE   PCampbell

PCampbell

    Icon

  • Registered
  • 1,301 posts
Joined: Nov 18, 2006

Posted 30 April 2013 - 06:00 PM

I uninstalled and reinstalled the Nomad app, now all is working correct.


DirecTV since 1996

Slimline 5
HR24-100
HR24-500
HR24-500

H24-700
ATT uverse internet





spam firewall