Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Genie go confused


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   MEY54

MEY54

    New Member

  • Registered
  • 5 posts
Joined: Jan 15, 2013

Posted 22 June 2013 - 04:45 AM

I thought this device was used to get video from your dvr to an ipad etc.  Why do you need a bigger hard drive for it ?



...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   trh

trh

    This Space for Sale

  • Registered
  • 3,285 posts
  • LocationNE FL
Joined: Nov 02, 2007

Posted 22 June 2013 - 05:42 AM

The GenieGo (nomad) has 16gb of storage. It can only transfer to your devices recordings you already have transcoded. Depending on your viewing habits, 16gb might be sufficient. But if you are using all five devices and want to convert a number of recordings, you might need more than the built in storage.

#3 OFFLINE   Mike_TV

Mike_TV

    Legend

  • Registered
  • 155 posts
Joined: Jan 17, 2006

Posted 22 June 2013 - 05:42 AM

You don't need to add anything.  It has some internal memory that will store transcoded programs temporarily.



#4 OFFLINE   peds48

peds48

    🙈🙉🙊📡

  • DBSTalk Club
  • 10,303 posts
  • LocationLong Island, NY
Joined: Jan 10, 2008

Posted 22 June 2013 - 05:44 AM

You dont necessarily need a bigger drive. It comes with 16GB internal memory, you can add more memory via its USB if you like, but you don't have to. I personally don't see the need for extra memory, but there are others that do
Here’s to the crazy ones.
The misfits. The rebels.
The the troublemakers.
The round pegs in the square holes.

The ones who see things different.
They’re not fond of rules, and they have no respect for the status quo.


Think Differently 




spam firewall