Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Resume menu item?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   gilroykilroy

gilroykilroy

    New Member

  • Registered
  • 19 posts
Joined: Oct 03, 2008

Posted 18 July 2013 - 01:27 PM

When I first received my Hopper w/Sling a couple weeks back there was a "Resume" item in the recordings menu (but a lot of other stuff didn't work.) After a couple days the other stuff worked but the "Resume" item is gone. You have to resume a show by going to its info screen and selecting "Watch".

 

Any good reason the "Resume" was removed?

 



...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   some guy

some guy

    Godfather

  • Registered
  • 392 posts
Joined: Oct 26, 2012

Posted 18 July 2013 - 02:06 PM

Try highlighting the event and press PLAY and it should resume. There should also be a resume option in the drop down when you press select on the event. If you go into an folder with multiple events, if you have already started viewing it and stopped then you should see a play icon towards the top of the screen telling you that you can resume by pressing play.



#3 OFFLINE   gilroykilroy

gilroykilroy

    New Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 19 posts
Joined: Oct 03, 2008

Posted 18 July 2013 - 10:43 PM

Try highlighting the event and press PLAY and it should resume. There should also be a resume option in the drop down when you press select on the event. If you go into an folder with multiple events, if you have already started viewing it and stopped then you should see a play icon towards the top of the screen telling you that you can resume by pressing play.


I just have More Info, Edit, Delete & Start Over in my drop down.

Further checking seems to reveal that this is in the My Folders view. I do see Resume in other views. Seems like a bug to me.

#4 OFFLINE   some guy

some guy

    Godfather

  • Registered
  • 392 posts
Joined: Oct 26, 2012

Posted 19 July 2013 - 09:09 AM

I tried this on my Hopper and HWS and I see resume in the drop down options and if I press play while highlighting the event it resumes.



#5 OFFLINE   gilroykilroy

gilroykilroy

    New Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 19 posts
Joined: Oct 03, 2008

Posted 19 July 2013 - 11:52 AM

I tried this on my Hopper and HWS and I see resume in the drop down options and if I press play while highlighting the event it resumes.

 

Did you try it on an item in a custom folder in the My Folders view? If it matters all my folders start with a number (to keep them sorted in a specific order.)

 

P.S. They did seem to fix the folder selection popup; it no longer gives an incorrect first item and blank second.






spam firewall