Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

No Signal after install.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   SeaBeagle

SeaBeagle

    Legend

  • Registered
  • 515 posts
Joined: May 07, 2006

Posted 07 September 2013 - 06:55 PM

I saw on my 612 receiver that after the installer hooked up my Hopper they the signal on my 612 was gone. What would have caused this. I e en hooked to a unused coaxial cable to a connection on the hopper node and that did not work.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,855 posts
  • LocationMediterranean Sea
Joined: Jul 25, 2002

Posted 07 September 2013 - 07:01 PM

1. 612 doesn't support MoCA signal in coax as H's clients on the cables

2. you can't use 612 with H+J account; it has been deactivated automatically already


  • RasputinAXP likes this




Protected By... spam firewall...And...