Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

H-24 not turning on


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   patg25

patg25

    AllStar

  • Registered
  • 82 posts
Joined: Nov 12, 2006

Posted 20 October 2013 - 07:25 PM

Hi Everyone

 

I have a H-24 receiver that is no longer turning on. Started a little while ago. Neither attempting to turn the receiver on from the remove or front panel works. The only option I have is to disconnect power and then connect it back. The receiver goes through its power on sequence and turns on normally. Everything works again for a while.

 

I have the Power Savings turned on. I suspect that it's keeping it from turning on. For now I turned it off and will see what happens. 

 

Has anyone else had this problem?

 

Thanks,

Pat



...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Supramom2000

Supramom2000

    In Loving Memory of Onyx-2/23/09

  • DBSTalk Club
  • 3,318 posts
  • LocationColbert, WA
Joined: Jun 20, 2007

Posted 20 October 2013 - 07:32 PM

I did have this problem with my C41 a long while back.  I also had to turn off the power saver and then do some sort of hard reset.  I've never had any "H-" receivers, so I can't speak to this, but I'm sure Peds or HoTat or one of the other gurus will come along and advise more thoroughly.


"But the freedom that they fought for, and the country grand they wrought for, is their monument today, and for aye." "This nation will remain the land of the free only so long as it is the home of the brave."

My Setup


#3 OFFLINE   peds48

peds48

    🙈🙉🙊📡

  • DBSTalk Club
  • 11,449 posts
  • LocationLong Island, NY
Joined: Jan 10, 2008

Posted 20 October 2013 - 08:46 PM

I'm sure Peds or HoTat or one of the other gurus will come along and advise more thoroughly.

Here I come.  :righton:

 

Make sure the HD receiver is not plugged in to one of those "smart" power strips.


Here’s to the crazy ones.
The misfits. The rebels.
The the troublemakers.
The round pegs in the square holes.

The ones who see things different.
They’re not fond of rules, and they have no respect for the status quo.


Think Differently 




Protected By... spam firewall...And...