Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Power Saving Mode not in menu

H24-200

Best Answer Herbcarl , 12 November 2013 - 08:26 AM

Thanks 4K Club!!!  Now why couldn't DTV tell me that?

 

Appreciate the response.

Go to the full post


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 OFFLINE   Herbcarl

Herbcarl

    New Member

  • Registered
  • 2 posts
  • LocationOdessa, Florida
Joined: Nov 11, 2013

Posted 11 November 2013 - 12:03 PM

Has anyone encountered an issue with the H24-200 receivers not showing the Power Savings Mode in the menu? The system is a SWM with Broadband via diplexor and no Power Saving options in any of the 5 receivers.



...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   gov

gov

    Legend

  • DBSTalk Club
  • 1,089 posts
Joined: Jan 10, 2013

Posted 11 November 2013 - 12:08 PM

Actual power saving is ludicrous, as noted MANY times here, LOL.  So if you feel you are missing out on something significant you're not.  Leaving the porch light on all night will wipe out power saving setting $$$ for about 30 years.

 

Can you check menu and find software rev ??

 

Might be an issue there . . 



#3 OFFLINE   inkahauts

inkahauts

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 15,064 posts
Joined: Nov 13, 2006

Posted 11 November 2013 - 12:45 PM

Actually it's not at all Ludicrous if you forget to turn off your tv because after the tv loses signal it will likely Shut off on its own as many do. That is where the true savings can be.

#4 OFFLINE   peds48

peds48

    🙈🙉🙊📡

  • DBSTalk Club
  • 10,392 posts
  • LocationLong Island, NY
Joined: Jan 10, 2008

Posted 12 November 2013 - 06:42 AM

HD and HDDVRs receivers on commercial accounts do not have the power saving feature.


Here’s to the crazy ones.
The misfits. The rebels.
The the troublemakers.
The round pegs in the square holes.

The ones who see things different.
They’re not fond of rules, and they have no respect for the status quo.


Think Differently 

#5 OFFLINE   Herbcarl

Herbcarl

    New Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 2 posts
  • LocationOdessa, Florida
Joined: Nov 11, 2013

Posted 12 November 2013 - 08:26 AM   Best Answer

Thanks 4K Club!!!  Now why couldn't DTV tell me that?

 

Appreciate the response.



#6 OFFLINE   peds48

peds48

    🙈🙉🙊📡

  • DBSTalk Club
  • 10,392 posts
  • LocationLong Island, NY
Joined: Jan 10, 2008

Posted 12 November 2013 - 08:52 AM

Thanks 4K Club!!!  Now why couldn't DTV tell me that?

 

Appreciate the response.

You are welcome.


Here’s to the crazy ones.
The misfits. The rebels.
The the troublemakers.
The round pegs in the square holes.

The ones who see things different.
They’re not fond of rules, and they have no respect for the status quo.


Think Differently 




spam firewall