Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

DISH Anywhere


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#26 OFFLINE   wtrjock

wtrjock

    AllStar

  • Registered
  • 63 posts
Joined: Feb 09, 2007

Posted 01 February 2014 - 12:00 AM

That isn't the way it worked for me.

Sent from my Samsung Note 10.1 2014

...Ads Help To Support This Site...

#27 OFFLINE   hasbeen29650

hasbeen29650

    Cool Member

  • Registered
  • 59 posts
Joined: Mar 25, 2012

Posted 01 February 2014 - 08:48 AM

I was under the impression that copying a program to a tablet or iPad left the original on the receiver, unlike moving a program to and EHD which deletes it from the internal HDD.


It actually depends on the channel. Some content providers let it be on both devices. Some require it to be removed from DVR when transferred. Typical media company stupidity.


Sent from my iPad using DBSTalk

#28 OFFLINE   wtrjock

wtrjock

    AllStar

  • Registered
  • 63 posts
Joined: Feb 09, 2007

Posted 01 February 2014 - 11:01 AM

If that is the case...Dish needs to put that on the screen so we know. Could a DIRT member put in a feature request for that?

#29 OFFLINE   sregener

sregener

    Godfather

  • Registered
  • 625 posts
Joined: Apr 17, 2012

Posted 04 February 2014 - 08:23 AM

I can't even load the DishAnywhere web page consistently this morning.  I keep getting "Server not available" errors.  One time, I did manage to log in, but everything was grayed out and when I tried to reload, it was back to "Server not available"

 

Running Mac OS X 10.9, Safari and Chrome browsers.



#30 OFFLINE   tsmacro

tsmacro

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,299 posts
  • LocationEast Central Indiana
Joined: Apr 28, 2005

Posted 04 February 2014 - 12:18 PM

 

 

I can't even load the DishAnywhere web page consistently this morning.  I keep getting "Server not available" errors.  One time, I did manage to log in, but everything was grayed out and when I tried to reload, it was back to "Server not available"

 

Running Mac OS X 10.9, Safari and Chrome browsers.

 

 

Just got the following msg from Dish:

We are currently experiencing intermittent technical difficulties with several of our websites.  Users may experience errors when attempting to access partner apps and websites such as the Retailer Care Site, Axiom, and WSAPI, as well as all DISH-associated consumer websites (MyDISH.com, HBOGo/MaxGO, dish.com, etc.).  If you encounter an issue attempting to access one of these websites, please try again later.  We expect the issue to be resolved shortly.  We apologize for any inconvenience this may cause.




"The major difference between a thing that might go wrong and a thing that cannot possibly go wrong is that when a thing that cannot possibly go wrong goes wrong it usually turns out to be impossible to get at or repair." - Douglas Adams

"Who would rule a nation when he could have easier work, such as carrying water uphill in a sieve?" - Robert Jordan


#31 OFFLINE   SeaBeagle

SeaBeagle

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 731 posts
Joined: May 07, 2006

Posted 16 February 2014 - 09:35 PM

I purchased me an iPad 4. I am hoping that I can view DISH Anywhere recordings on TV with Apples HDMI device.


Sent from my iPad using DBSTalk mobile app

#32 OFFLINE   orpiegirl

orpiegirl

    New Member

  • Registered
  • 1 posts
  • LocationMichigan
Joined: Jan 21, 2015

Posted 21 January 2015 - 08:15 AM

I would also like dishanywhere transferred programs stored on ext SD card. I thought I'd try to manually move it, but I can't find where it transferred to on my Galaxy Tab S.
Does anyone know where they are stored?

#33 OFFLINE   chriscpmtmp

chriscpmtmp

    Legend

  • Registered
  • 165 posts
Joined: May 13, 2006

Posted 06 February 2015 - 07:46 AM

The Apple TV option works pretty good when I'm on the road.  Trickplay options are barely usable and unreliable though.  Even though I have 25+ Mbps on both sides, the app says I only get 3-4 Mbps.  The quality is OK.  I'm hoping somehting changes to get quality like Netflix. I still like it.

 

 

If you have an Apple TV you could use Air Play but unless something has changed, which i'm 99.9% it hasn't, the video output is blocked when using the component or HDMI cables. I tried with the DRA app, Dish Anywhere and the Sling Player app and video was blocked while audio played fine. Apple TV however will allow you to accomplish what you are trying to do.


Edited by chriscpmtmp, 06 February 2015 - 07:47 AM.

Chris

61.5/72
Super Joey - main floor
Hopper w/ Sling - basement, bedroom, audio feed
video distributed over cat5
audio distributed over Russound





Protected By... spam firewall...And...