Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Can't create new topic


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 OFFLINE   kram

kram

    Godfather

  • Registered
  • 504 posts
Joined: Sep 03, 2006

Posted 16 February 2014 - 02:34 PM

Using the iPhone app. Want to create a new topic in the DirecTV HD receiver forum, but I get an error message saying that I don't have permission to do so. I am a registered user and an logged in. What gives?


Sent from my iPhone using DBSTalk

5-LNB SlimLine w/SWM16 // HR44-500 w/Samsung UN40ES6100 // HR24-200 w/Sony KDL-46XBR9 // HR23-700 w/Samsung UN32D4000 // Pioneer Elite VSX-23TXH A/V Receiver // Sony Blu-ray BDP-S3100 // DirecTV since 2000


...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   dpeters11

dpeters11

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 11,932 posts
  • LocationCincinnati
Joined: May 30, 2007

Posted 16 February 2014 - 02:47 PM

It's a bug, you have two threads now :)

 

Just ignore the error and everything works out in the end.



#3 OFFLINE   Stewart Vernon

Stewart Vernon

    Excellent Adventurer

  • Moderators
  • 19,042 posts
  • LocationKittrell, NC
Joined: Jan 07, 2005

Posted 16 February 2014 - 04:09 PM

Yeah, you may want to check and see if in fact you did create the thread that the error said you didn't.  There has been some discussion about this, but I don't know the current status from the app perspective of how/when it may be resolved.


-- My cat's breath smells like cat food.


#4 OFFLINE   David Bott

David Bott

    Hall Of Fame

  • Administrators
  • 2,029 posts
  • LocationTraveling the USA
Joined: Jul 12, 2005

Posted 26 February 2014 - 06:09 PM

Just installed a TapaTalk update on the server...hope that maybe they fixed it.  (Not sure if it is a TapaTalk server side plugin issue or app side issue.)


David Bott

Admin - Owner

 

Founder - AVSForum.comTiVoCommunity.com, Home Theater Cruise, LLC, DBNet Consulting, LLC, 

Board of Advisers - Prelaunch.com

Connecting to Over 5 Million Unique Enthusiasts a Month

 

DISCLAIMER: All spelling and grammatical errors done on purpose for the proofreadingly challenged.


#5 OFFLINE   JerryMeeker

JerryMeeker

    Legend

  • Registered
  • 130 posts
Joined: Sep 20, 2007

Posted 03 March 2014 - 10:44 PM

I can't create a new topic either.

Congratulations. After being a member of DBSTalk for years, you have succeeded in degrading this forum to an unusable environment that I will never want to visit ever again. Shame!


Sent from my iPad using DBSTalk mobile app

#6 OFFLINE   Dude111

Dude111

    Legend

  • Registered
  • 420 posts
Joined: Aug 06, 2010

Posted 04 March 2014 - 04:19 AM

Boy thats kinda mean to say that!!!! (I hope you are kidding)


Dave is trying new things and sometimes there are problems!!!!!

PLEASE GIVE IT A COUPLE DAYS,he will get things sorted!!

#7 OFFLINE   coolman302003

coolman302003

    Cool Man

  • DBSTalk Club
  • 1,011 posts
  • LocationSoutheast
Joined: Jun 01, 2008

Posted 04 March 2014 - 05:34 AM

I can't create a new topic either.

 

You may have received an error from the app but if you are referring to OTA signal strength too strong? as the new topic you were trying to create it was indeed created.  http://www.dbstalk.c...gth-too-strong/



#8 OFFLINE   JerryMeeker

JerryMeeker

    Legend

  • Registered
  • 130 posts
Joined: Sep 20, 2007

Posted 04 March 2014 - 02:44 PM

Perhaps I was a bit harsh in my criticism.  The desktop interface is OK, but the mobile interface is not to my liking at all.  I you had not pointed it out, I would never have known the post had actually been created, hence my frustration.

 

Thanks for pointing it out.






spam firewall