Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Joeys freezing up


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   pjmystic

pjmystic

    Mentor

  • Registered
  • 42 posts
Joined: Nov 15, 2007

Posted 24 March 2014 - 01:06 PM

Several months ago I had 2 Hoppers w/ sling and 3 Joeys installed.  Everything has worked fine until a week ago.  Now all 3 Joeys will often freeze up.  A restart will fix the issue temporarily but it keeps coming back. Before a week ago it had never happened.

 

I plan on calling Dish after work tonight but was wondering if there was something I might be missing that would make it an easy fix. 

 

Thank you

 



...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   RBA

RBA

    Godfather

  • Registered
  • 359 posts
Joined: Apr 14, 2013

Posted 24 March 2014 - 03:03 PM

If you read the forums especially satelliteguys this seems to be associated with bridging on internet connections.



#3 OFFLINE   some guy

some guy

    Godfather

  • Registered
  • 413 posts
Joined: Oct 26, 2012

Posted 02 April 2014 - 09:33 AM

You probably have both Hoppers IP connected. Limit the IP connection to 1 Hopper and enable bridging on that Hopper. Remove the IP connection from the second Hopper and the problem should stop. 






Protected By... spam firewall...And...