Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

local weather


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   shew

shew

    Cool Member

  • Registered
  • 29 posts
Joined: Mar 26, 2005

Posted 08 June 2014 - 08:17 PM

neighbor wants to know is there any way to add a city to the weather channel....it only shows the california city......i have uverse and it give me the option of adding 5 selected cities...they just got installed yesterday



...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   James Long

James Long

    Ready for Uplink!

  • Super Moderators
  • 39,288 posts
Joined: Apr 17, 2003

Posted 08 June 2014 - 09:23 PM

DISH's app will accept five cities. Go to the "Locations" tab to add additional cities.
Welcome to DBS Talk - Let's talk about DBS! (The Digital Bit Stream)
DISH Network vs DirecTV: HD Channel List - DISH Network HD Capacity, HD Conversion and more.
DISH Network complete channel lists and lists by satellite location are in The Uplink Activity Center.
Unless otherwise noted, I speak for myself. Content is not controlled by DISH Network, DirecTV or any other company.

#3 OFFLINE   shew

shew

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 29 posts
Joined: Mar 26, 2005

Posted 09 June 2014 - 12:50 PM

I need to do that from the hopper box....the joeys give me an error message when i click on the TWC app

#4 OFFLINE   shew

shew

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 29 posts
Joined: Mar 26, 2005

Posted 09 June 2014 - 03:30 PM

Do i need to do it from hopper box???

#5 OFFLINE   shew

shew

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 29 posts
Joined: Mar 26, 2005

Posted 10 June 2014 - 04:46 PM

thanks for the info.....i got it....






spam firewall