Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Need remote code for Sony 1040 AVR


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   orbeavhawk

orbeavhawk

    Mentor

  • Registered
  • 37 posts
Joined: May 17, 2010

Posted 21 June 2014 - 01:23 PM

Can someone PLEASE tell me the needed CODE to pair up the 34-700 to the Sony 1040 AVR?

 

TKS



...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,764 posts
  • LocationMediterranean Sea
Joined: Jul 25, 2002

Posted 21 June 2014 - 04:12 PM

Can someone PLEASE tell me the needed CODE to pair up the 34-700 to the Sony 1040 AVR?

 

TKS

pair up ? what for ? you mean remote control's code ?



#3 OFFLINE   jimmie57

jimmie57

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,416 posts
  • LocationTexas City, TX
Joined: Jun 26, 2010

Posted 21 June 2014 - 07:00 PM

Can someone PLEASE tell me the needed CODE to pair up the 34-700 to the Sony 1040 AVR?

 

TKS

Go here: http://www.directv.c...nt/remote_codes

Choose your remote, then choose Audio for the type of item you want to program,

then type in Sony and press enter. It will pop up one code. Try that.

If that does not work on that same screen it says "Get more codes.

 

Or, press Menu, Settings & Help, Settings, Remote, Setup remote and follow the instructions on the screen.


DirecTV customer since 1996 - Current :Slimline 3 SWM,   HR24-100 HDMI to 32" Sharp LED,
HR24-100 Component cables to 46" Samsung LCD & Optical Cable to Yamaha AVR, H21-200 HDMI to Yamaha AVR & HDMI to 52" Mitsubishi LCD


#4 OFFLINE   P Smith

P Smith

    Mr. FixAnything

  • Registered
  • 19,764 posts
  • LocationMediterranean Sea
Joined: Jul 25, 2002

Posted 21 June 2014 - 08:44 PM

he didn't clarify his the "pair up" .. could be something different from remote :shrug:






spam firewall