Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Visio m321i-a2 remote codes do not work.

m321i-a2 visio

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 OFFLINE   p010ne

p010ne

    Icon

  • Registered
  • 544 posts
  • Locationdecatur, tx
Joined: Aug 19, 2006

Posted 08 August 2014 - 12:05 PM

DirecTV technical support advises that remote codes are not guaranteed to support all TVs! That is true for my new Vizio m321i-a2 because all DirecTV has are: 11758 11756 10864 10885 11499  which do nothing!


Eighter from Decatur, County Seat of Wise (of course it's in Texas)

...Ads Help To Support This Site...

#2 ONLINE   jimmie57

jimmie57

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 4,414 posts
  • LocationTexas City, TX
Joined: Jun 26, 2010

Posted 08 August 2014 - 12:34 PM

DirecTV technical support advises that remote codes are not guaranteed to support all TVs! That is true for my new Vizio m321i-a2 because all DirecTV has are: 11758 11756 10864 10885 11499  which do nothing!

If you get an RC66X or RC66RX it has some more codes than the older remotes. They are cheap at Ebay or Amazon.

13758   12707   12757   11756   13358   
10864   10885   11499   

DirecTV customer since 1996 - Current :Slimline 3 SWM, HR24-100 Component cables to 46" Samsung LCD & Optical Cable to Yamaha AVR, H21-200 HDMI to Yamaha AVR & HDMI to 52" Mitsubishi LCD


#3 OFFLINE   peds48

peds48

    🙈🙉🙊📡

  • DBSTalk Club
  • 14,233 posts
  • LocationLong Island, NY
Joined: Jan 10, 2008

Posted 08 August 2014 - 07:16 PM

What is the model of your remote control? And receiver?


Here’s to the crazy ones.
The misfits. The rebels.
The the troublemakers.
The round pegs in the square holes.

The ones who see things different.
They’re not fond of rules, and they have no respect for the status quo.


Think Differently 

#4 OFFLINE   p010ne

p010ne

    Icon

  • Topic Starter
  • Registered
  • 544 posts
  • Locationdecatur, tx
Joined: Aug 19, 2006

Posted 08 August 2014 - 07:53 PM

I have one that doesn't have model #, two rc65, and one rc64r. My HR24-200 is the receiver.


Sent from my iPad using DBSTalk
Eighter from Decatur, County Seat of Wise (of course it's in Texas)

#5 OFFLINE   peds48

peds48

    🙈🙉🙊📡

  • DBSTalk Club
  • 14,233 posts
  • LocationLong Island, NY
Joined: Jan 10, 2008

Posted 08 August 2014 - 08:14 PM

This TV seems to be very popular.  I have done a few of them recently and code 11758 worked every time.

 

Slide switch to TV
1. Press and hold MUTE and SELECT (LED flashes twice)
2. Enter 11758
 
Make sure to use the RC65

Here’s to the crazy ones.
The misfits. The rebels.
The the troublemakers.
The round pegs in the square holes.

The ones who see things different.
They’re not fond of rules, and they have no respect for the status quo.


Think Differently 

#6 OFFLINE   p010ne

p010ne

    Icon

  • Topic Starter
  • Registered
  • 544 posts
  • Locationdecatur, tx
Joined: Aug 19, 2006

Posted 08 August 2014 - 08:50 PM

 

This TV seems to be very popular.  I have done a few of them recently and code 11758 worked every time.

 

Slide switch to TV
1. Press and hold MUTE and SELECT (LED flashes twice)
2. Enter 11758
 
Make sure to use the RC65

 

:balloons: Thanks, that works perfectly!

DirecTV technical support just blew me off with their canned response that there is no guarantee that they support all TVs with remote codes! !pusht!


Eighter from Decatur, County Seat of Wise (of course it's in Texas)

#7 OFFLINE   peds48

peds48

    🙈🙉🙊📡

  • DBSTalk Club
  • 14,233 posts
  • LocationLong Island, NY
Joined: Jan 10, 2008

Posted 08 August 2014 - 09:09 PM

:balloons: Thanks, that works perfectly!

DirecTV technical support just blew me off with their canned response that there is no guarantee that they support all TVs with remote codes! !pusht!

Awesome.  Glad it worked out for you.


Here’s to the crazy ones.
The misfits. The rebels.
The the troublemakers.
The round pegs in the square holes.

The ones who see things different.
They’re not fond of rules, and they have no respect for the status quo.


Think Differently 




Protected By... spam firewall...And...