Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Possible Bug: Message Satellite Tuner 1 unavailable when in local add dtv screen


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 OFFLINE   John Quaglino

John Quaglino

    AllStar

  • Registered
  • 74 posts
Joined: Aug 05, 2003

Posted 07 April 2004 - 08:44 PM

I've had a new one pop up recently. When I go to the local channel setup while the unit is tuned to an OTA, I get a message that says tuner 1 unavailable. If I try a digital scan, it just sits there. If I exit and tune to satellite and then try and add or scan OTA, it works fine.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Mark Lamutt

Mark Lamutt

    Your Neighborhood Liasion

  • Registered
  • 12,527 posts
Joined: Mar 23, 2002

Posted 07 April 2004 - 09:56 PM

I haven't seen this one, even under L149. Does it happen everytime?
Mark Lamutt
markdl@dbstalk.com
Your DBSTalk.Com Community Liaison to Dish Network

#3 OFFLINE   John Quaglino

John Quaglino

    AllStar

  • Topic Starter
  • Registered
  • 74 posts
Joined: Aug 05, 2003

Posted 08 April 2004 - 06:05 PM

Everytime as of late.

#4 OFFLINE   Mark Lamutt

Mark Lamutt

    Your Neighborhood Liasion

  • Registered
  • 12,527 posts
Joined: Mar 23, 2002

Posted 08 April 2004 - 06:27 PM

Hmmm...anyone else seeing this? Because I'm not...(which may be a good thing for you John.)
Mark Lamutt
markdl@dbstalk.com
Your DBSTalk.Com Community Liaison to Dish Network

#5 OFFLINE   guruka

guruka

    Troublemaker/Supporter

  • Registered
  • 341 posts
Joined: Dec 27, 2003

Posted 08 April 2004 - 07:16 PM

Hmmm...anyone else seeing this? Because I'm not...(which may be a good thing for you John.)


Nope. 'Add DTV' works fine while watching an OTA channel. Of course, the OTA channel stops while the process is going on, but no error message and no problem.

.....G


#6 OFFLINE   John Quaglino

John Quaglino

    AllStar

  • Topic Starter
  • Registered
  • 74 posts
Joined: Aug 05, 2003

Posted 09 April 2004 - 01:19 PM

Problems seems to have gone away after a reboot.




Protected By... spam firewall...And...