Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

DTIVO and Firewire


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   bdemz

bdemz

    AllStar

  • Registered
  • 59 posts
Joined: Sep 18, 2002

Posted 14 April 2004 - 11:11 AM

Will the new Tivo units have Firewire? "THe 921 has disabled theirs"

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Mark Lamutt

Mark Lamutt

    Your Neighborhood Liasion

  • Registered
  • 12,527 posts
Joined: Mar 23, 2002

Posted 14 April 2004 - 11:21 AM

No.
Mark Lamutt
markdl@dbstalk.com
Your DBSTalk.Com Community Liaison to Dish Network

#3 OFFLINE   hongcho

hongcho

    AllStar

  • Registered
  • 63 posts
Joined: Mar 25, 2004

Posted 14 April 2004 - 01:09 PM

Not just "no", there is no firewire port at all on HR10-250.

They do have two USB 2.0 ports "disabled".

Hong.
i have great faith in fools -- self confidence my friends call it. -- edgar allan poe




spam firewall