Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

rom3 looped help


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   promo1223

promo1223

    New Member

  • Registered
  • 7 posts
Joined: Jun 01, 2004

Posted 10 June 2004 - 08:56 PM

I have a rom3. It got ecm and looped

Can someone please tell me how to unloop it back so i can use it again

Some suggestions would be helpful (eg. softwares etc...) :) :)


Thankz

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   awax

awax

    Legend

  • Registered
  • 153 posts
Joined: May 09, 2003

Posted 10 June 2004 - 09:04 PM

I have a rom3. It got ecm and looped

Can someone please tell me how to unloop it back so i can use it again

Some suggestions would be helpful (eg. softwares etc...) :) :)


Thankz


email ceo@echostar.net and ask him. He may want you to send it in but you will be back up and running in no time. No hacking talk here.

#3 OFFLINE   cameron119

cameron119

    Legend

  • Registered
  • 103 posts
Joined: Feb 02, 2004

Posted 10 June 2004 - 09:54 PM

I have a rom3. It got ecm and looped

Can someone please tell me how to unloop it back so i can use it again

Some suggestions would be helpful (eg. softwares etc...) :) :)


Thankz


Theiving scumbag. Go to another forum to spew your pirate filth.

#4 OFFLINE   Chris Blount

Chris Blount

    Creator of DBSTalk

  • Administrators
  • 17,176 posts
Joined: Jun 22, 2001

Posted 10 June 2004 - 10:09 PM

No hack talk here. Closing thread




Protected By... spam firewall...And...