Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Ok now i have to complain


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   mrdectown

mrdectown

    Legend

  • Registered
  • 132 posts
Joined: Apr 10, 2004

Posted 08 August 2004 - 01:01 PM

I know i am soppose to search before i post but screw that. Lately with voom when i am looking at anything every 30 secs it does the flicker. you know when the little squares come up. i have been trying to deal with it for a week, but i cant anymore i am missing inportant part of movies and everything now. Insted of "the cat walked across the street" i get "the cat he street" is anyone else having this problem? if so what did you do?
You will be judged harshly for your incompetence!!
So sayeth rhonda from the 7th level of yore!!!!!

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   UPEngineer

UPEngineer

    Legend

  • Registered
  • 191 posts
Joined: Aug 08, 2004

Posted 08 August 2004 - 06:44 PM

Try this for a solution:

http://www.satellite...ead.php?t=23730

It is about the 4th post down....This worked for me!

Scott

#3 OFFLINE   jagouar

jagouar

    Cool Member

  • Registered
  • 17 posts
Joined: Oct 01, 2003

Posted 08 August 2004 - 09:59 PM

tnt is having some problems as documented on satelliteguys. But also there is the OTA channel bug with the latest sw.

#4 OFFLINE   mrdectown

mrdectown

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 132 posts
Joined: Apr 10, 2004

Posted 09 August 2004 - 12:19 PM

yea thanks shortly after i wrote this i went from a local channel with good rececption to a hi-def channel and it was fine thanks. so i guess they can close this. thanks for your help
You will be judged harshly for your incompetence!!
So sayeth rhonda from the 7th level of yore!!!!!




spam firewall