Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Output to both component and composite?


  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 OFFLINE   longshot

longshot

    AllStar

  • Registered
  • 38 posts
Joined: Jul 15, 2003

Posted 11 September 2004 - 09:28 PM

got a question for you guys, my dad has a E86 ird and with it he cant use his Replay TV unit because you can only output to one output on it at a time.

My question is do any of the newer HDTV ird's allow this so he doesnt have to keep switchin the outputs to SD when hes not watchin HD so it records his shows?

Jason

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   aaronwt

aaronwt

    Legend

  • Registered
  • 123 posts
Joined: Aug 14, 2003

Posted 11 September 2004 - 10:27 PM

I know my old Samsung 360 output both at the same time. the HD-tiVo doesn't.

#3 OFFLINE   longshot

longshot

    AllStar

  • Topic Starter
  • Registered
  • 38 posts
Joined: Jul 15, 2003

Posted 12 September 2004 - 09:09 AM

I know my old Samsung 360 output both at the same time. the HD-tiVo doesn't.


so your sure the Samsung SIR-TS360 outputs to both at the same time?

#4 OFFLINE   aaronwt

aaronwt

    Legend

  • Registered
  • 123 posts
Joined: Aug 14, 2003

Posted 12 September 2004 - 09:45 AM

Well I know for sure it does the Svideo and component at the same time. I haven't used composite video for anything in many, many years.

#5 OFFLINE   jdspencer

jdspencer

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 6,542 posts
Joined: Nov 07, 2003

Posted 12 September 2004 - 04:54 PM

The Hughes HTL-HD outputs both SD and HD at the same time.
DirecTV since '96, Waivers for ABC, CBS, NBC, & Fox, HR23-700 & HR24-500/AM21, using ethernet based MRV.

#6 OFFLINE   longshot

longshot

    AllStar

  • Topic Starter
  • Registered
  • 38 posts
Joined: Jul 15, 2003

Posted 13 September 2004 - 10:04 AM

svideo and component is fine that is how its will actually be hooked up. thanks for the confirmation guys it is really appreciated.




spam firewall