Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

OTA with DSR550


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   Blitzer544

Blitzer544

    New Member

  • Registered
  • 1 posts
Joined: Mar 15, 2005

Posted 15 March 2005 - 08:13 AM

Can you receive OTA HD on the DSR550 without a subscription to VOOM?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   jgoggan

jgoggan

    Hall Of Fame/Supporter

  • Gold Members
  • 1,319 posts
Joined: Apr 02, 2002

Posted 17 March 2005 - 09:10 PM

I asked this before and was told no -- and someone confirmed that without the VOOM signal coming in, they couldn't get anything OTA.

However, later, someone else said that they could if you removed the splitter box from the back and ran the OTA in by itself. I asked them to confirm that and they never replied.

Oh -- what the heck -- I'll go test this right now since I have VOOM now... BRB...

- John...

#3 OFFLINE   jgoggan

jgoggan

    Hall Of Fame/Supporter

  • Gold Members
  • 1,319 posts
Joined: Apr 02, 2002

Posted 17 March 2005 - 09:21 PM

Ok -- that seemed to work. I pulled the satellite feed and just ran the antenna in -- and it was still able to tune it.

That was WITH an activated card though. If I pull the card, the unit won't pass the "no card" screen no matter what I do. If I had a deactivated card, I'm not sure if it would allow OTA viewing or not -- you might just get a "not yet activated" message that you can't get past. I can't easily test that, of course.

- John...




spam firewall