Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Another Problem with 721?


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   gtannenb

gtannenb

    Cool Member

  • Registered
  • 10 posts
Joined: Sep 18, 2002

Posted 31 October 2005 - 08:08 AM

I have noted a new problem with my 721 that I have not noticed anyone else have. When watching WPIX, Channel 11 in NY or USA network, I get a black box appear on the bottom half of the screen, which makes the channel unviewable. The box disappears if I hit the display button but once the display goes away, the black box reappears. It seems to only happen on these two channels. On the USA channel, the following is isplayed in the box "[ffff]" On WPIX, usually the box is empty but sometimes it displays "www.dishnetwork.com" or just plain gibberish.

Anyone else have this problems and is there a way to fix this or do I have to wait until the next update. This never occured until the past update.

...Ads Help To Support This Site...

#2 OFFLINE   Bill R

Bill R

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,498 posts
Joined: Dec 20, 2002

Posted 31 October 2005 - 09:56 AM

I don't think that this is a 721 problem. It sound like you have "closed caption" turned on on your TV.
Bill R

#3 OFFLINE   retiredTech

retiredTech

    Icon

  • Registered
  • 654 posts
Joined: Oct 27, 2003

Posted 31 October 2005 - 12:20 PM

Bill R is correct you have a "closed caption" fuction enabled on your tv

check your tv menu under "closed caption" probably a "text fuction" of some sort"

#4 OFFLINE   gtannenb

gtannenb

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 10 posts
Joined: Sep 18, 2002

Posted 01 November 2005 - 07:25 AM

Thanks for your suggestions and the problem is solved. The problem was that a version of closed captioning was turned on via the TV. It was strange that it only affected 2 channels.

Thanks again.




Protected By... spam firewall...And...