Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

HR10 and weak signal from OTA


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   TVSaurus

TVSaurus

    Mentor

  • Registered
  • 30 posts
Joined: Dec 02, 2005

Posted 08 January 2006 - 04:06 PM

I've concluded that my HD signal is much worse through my D* HR10-250 than directly to my hp 5880n HD DLP set.

I'm using a CM 4221 antenna with a RS amp then to a two splitter. After that one line goest to my HR10 and the other directly to my TV. Watching the same channel on the Tivo is impossible b/c of signal loss versus' the same channel on the antenna input on the TV. Is this possible? What could I do to fix the Tivo side?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Wolffpack

Wolffpack

    Banned User

  • Banned User
  • 4,642 posts
Joined: Jul 29, 2003

Posted 08 January 2006 - 04:30 PM

What's it like without the splitter?

#3 OFFLINE   TVSaurus

TVSaurus

    Mentor

  • Topic Starter
  • Registered
  • 30 posts
Joined: Dec 02, 2005

Posted 08 January 2006 - 07:50 PM

What's it like without the splitter?


The same.

#4 OFFLINE   TVSaurus

TVSaurus

    Mentor

  • Topic Starter
  • Registered
  • 30 posts
Joined: Dec 02, 2005

Posted 08 January 2006 - 08:09 PM

Antenna to signal amplifier is 50' of RG6 then to splitter. Equal lengths (~3') to both HR10 and TV using same RG6 cable from splitter.

I have gone directly to the HR10 from the indoor amp unit and got the same results.

I'm using the Radio Shack signal amplifier 15-2507




Protected By... spam firewall...And...