Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

OTA HD Recordings


  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 OFFLINE   David_A

David_A

    Banned User

  • Banned User
  • 34 posts
Joined: Nov 13, 2003

Posted 01 February 2006 - 07:39 AM

Does anyone know if you will be able to record two OTA shows in HD with the ViP-622?
David

Mitsu WS55511, Yammy RX-V657, JBL E250P,
KLH surrounds (till I get the new house)

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Rogueone

Rogueone

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,133 posts
Joined: Jan 29, 2004

Posted 01 February 2006 - 08:05 AM

nope, it only has a single OTA tuner
Regards,

RogueOne
Dish VIP622, 4/4/06; ex 921 owner, 2/04 to 3/06
Dish 501 (soon to upgrade to 722) :D
HD OTA (Washington DC): WRC-DT 1&2, WTTG-DT, WJLA-DT 1&2, WUSA-DT 1&2, WETA-DT 1-4, WBDC-DT 1&2, MHz 1-4, ION 1-7, WDCA-DT, and others i don't care about

#3 OFFLINE   sbuko

sbuko

    Legend

  • Registered
  • 119 posts
Joined: Jan 10, 2006

Posted 01 February 2006 - 08:06 AM

Based on my 942, my guess would be no since it only has 1 OTA tuner.

Also the OTA tuner is tied to TV1, so you won't be able to record any OTA shows in dual mode from TV2.

#4 OFFLINE   James Long

James Long

    Ready for Uplink!

  • Super Moderators
  • 39,795 posts
Joined: Apr 17, 2003

Posted 01 February 2006 - 09:16 AM

You can record 1 OTA (digital broadcast) and 2 satellite (SD or HD) at the same time.
You can also watch (from DVR storage) two previously recorded programs while recording the three different things at the same time.

#5 OFFLINE   ibglowin

ibglowin

    Godfather/Supporter

  • Gold Members
  • 1,424 posts
Joined: Sep 10, 2002

Posted 01 February 2006 - 09:31 AM

If you happen to be lucky enough to live in a city where Dish provides locals in HD you would have the ability to record 1 OTA and 2 from your HD locals via SAT.
Mike

"I always wanted to be a scientist, and now I are one."

#6 OFFLINE   Ron Barry

Ron Barry

    622 Tips & Trick Keeper

  • DBSTalk Club
  • 9,879 posts
Joined: Dec 10, 2002

Posted 01 February 2006 - 10:02 AM

that would equal 3 local HD if you are a lucky to have HD Locals through Dish.. Cant wait. ;)
<strong class='bbc'>New Member of the 9K club & 922/612 User<br /></strong><span style='font-size: 8px;'>"A release is not a release until it is released." - Me. <br />"To the true believer, no proof is necessary. To the non believer, no proof is sufficient." - Peter James (Derived from a Stewert Chase Quote)</span>




Protected By... spam firewall...And...