Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Hughes Exec Director Recievers


  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 Guest_HowardHughes_*

Guest_HowardHughes_*
  • Guests
Joined: --

Posted 04 August 2002 - 12:06 AM

and yet another software bug in the hughes GCEB0A Executive Directors reciever. Go to channel 499 and for the last 48 hours i get "information not available at this time.Please try again latter" I called DTV to check this out, 2 phone reps simply hung up on me. The third rep said he was getting the Directv Interactive center on channel 499, But i am not. Wink is functioning on both my GCEB0A recievers, but i cant access the DTV interactive center.(if you want to call it that, i think wink sucks as you might know from my previous posts). I will stop short in calling the new Hughes recievers a piece of junk, since they do look good. But they have many issues to resolve.Heres some insider information, if you own current model hughes recievers, rumor has it that a software upgrade should occur next week. If your reciever dont have the Advanced Program Guide pre-installed, i doubt that any upgrade will ever keep the active window on the guide open when you move your cursor to the right , despite what you might have been told. I own (2) GCEB0A`s wich have the (A)dvanced (P)rogram (G)uide .

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   AJ2086

AJ2086

    Godfather

  • Registered
  • 360 posts
Joined: Jun 01, 2002

Posted 04 August 2002 - 10:04 AM

OK, my receivers are comming next week and I still have to schedual the install. They are 4 GAEBOs. If they arent hooked up next week do I miss out on the upgrade?
AJ

XM Customer Since: 12/28/02
D* Customer Since: 2/6/03
Tivo User Since: 11/12/03

#3 Guest_HowardHughes_*

Guest_HowardHughes_*
  • Guests
Joined: --

Posted 04 August 2002 - 03:08 PM

NO, you wont miss out on the upgrade, it should pick up the up grade soon after you plug in. the upgrade will be available for several months. But just because you are having Executive Director boxes(as shown at www.hughes.com) delivered is no gaurantee you will have the Adavanced Program Guide.There are several versions of this reciever. if its a GCEB0A , it should have a APG installed. But if its a GCEB0, it probobly will have a MPG guide system and the second you move your cursor to the right, you loose the active channel window. No upgrade will change that. (from what i heard)You should make sure the DSS guy dont try to palm off a MPG guide system, but may be thats all thats out there currently. But from what i heard from Directv Labs out in el sugundo, calif., and Hughes support in ft.lauderdale fl., there is no way a software download can convert a MPG guide system to a APG, but we shall see. You should check menu-->system setup-->features to see your program guide type and run a test to get your software version and exact Hughes model #.

#4 OFFLINE   Dan Flowers

Dan Flowers

    New Member

  • Registered
  • 5 posts
Joined: Mar 24, 2002

Posted 04 August 2002 - 03:18 PM

Any idea on what this upgrade will include? And which boxes will get the upgrade?

#5 Guest_HowardHughes_*

Guest_HowardHughes_*
  • Guests
Joined: --

Posted 04 August 2002 - 03:49 PM

i think the key here is that the model number MUST have an A at the end of it. such as GCEB0A or GAEB0A . Be sure to post the results of your upgrade experiance and how your reciever works after it occured, if it actually happens! good luck(you will need it!)

#6 OFFLINE   timf

timf

    Legend/Supporter

  • Gold Members
  • 254 posts
Joined: Apr 21, 2002

Posted 04 August 2002 - 08:43 PM

How do the Sony models (A65/B65) differentiate between MPG and APG?




spam firewall