Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

H20 software upgrade keeps happening


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   kevinjd

kevinjd

    New Member

  • Registered
  • 1 posts
Joined: Mar 02, 2006

Posted 02 March 2006 - 11:46 AM

I just got the H20 installed on Tuesday, and later that day it asked to switch channels to upgrade. I clicked ok. This has happened multiple times and the upgrade % never increases. It seems that it is trying to download the same upgrades, any thoughts on what is happening and how I can get it to truly get the upgrades finished? Thanks.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Clemsole

Clemsole

    Godfather

  • Registered
  • 367 posts
Joined: Sep 08, 2005

Posted 02 March 2006 - 05:07 PM

Try a full shutdown and restart. Turn off the power and waite a a minute or so and then power it backup and see what happens then.

#3 OFFLINE   tsbrady1

tsbrady1

    Legend

  • Registered
  • 150 posts
Joined: Jan 06, 2006

Posted 03 March 2006 - 06:45 AM

mine did this for 2-1/2 days before it finally did the update, I actually called D* and they sent me a new box, but the following morning they upgrade "took" so I sent the replacement box back when it arrived. Others have posted similar experiences.

#4 OFFLINE   DaveTinNY

DaveTinNY

    Legend

  • Registered
  • 174 posts
Joined: Nov 08, 2004

Posted 04 March 2006 - 03:28 PM

Interesting... During the upgrade, my H20 just sat there for a long time at some % of completion and then it finally zoomed through to completion. It took a long time as I just sat there and watched. Like watching paint dry...

#5 OFFLINE   digibob

digibob

    Legend

  • Registered
  • 111 posts
Joined: Dec 01, 2005

Posted 04 March 2006 - 05:02 PM

I just got the H20 installed on Tuesday, and later that day it asked to switch channels to upgrade. I clicked ok. This has happened multiple times and the upgrade % never increases. It seems that it is trying to download the same upgrades, any thoughts on what is happening and how I can get it to truly get the upgrades finished? Thanks.


My H20 Did the same thing.:nono2: I had to keep resetting it to factory default just to get it to work. Every hour it would ask to change the channel. I said no as long as I was watching it. It kept trying to upgrade but never worked. I call D* a number of times about this. The last time they finally said they would send me a new receiver.

Once it came I hooked it up and let it do the upgrade. The % bar finally worked and it has worked great ever since.

My old receiver also ran hot all the time too. The new one is nice and cool.

Call them and get another receiver.

Good Luck,
Bob




Protected By... spam firewall...And...