Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo

811 Problems (Again)


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   Jim148

Jim148

    Godfather

  • Registered
  • 312 posts
Joined: Jun 22, 2004

Posted 13 July 2006 - 10:41 PM

Will that nasty old problem returned tonight. Now, however, the previous fixes don't seem to work. Much like before, when I run the checks it shows X's in the boxes for the satellites. The second 811 is working just fine. I think you guys nailed it when you stated it is a switch causing the problem. I did try disconnecting just the coaxial feedline on the other 811 earlier, but that didn't work. I will keep trying different things. I did want to wait a little longer before upgrading to a 622, but maybe I won't be able to wait much longer after all. Unfortunately I entered into a one year bundled contract with Frontiernet, but that expires in about two months. We will see if I can get by with just one 811 until then. Or maybe I will dig the old 301 out of mothballs yet!

http://www.dbstalk.c...ead.php?t=56603

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Jim148

Jim148

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 312 posts
Joined: Jun 22, 2004

Posted 16 September 2006 - 08:44 AM

Now both of my 811 receivers are starting to give me a notice about the smart card not being authorized. I get this about once every day or two. Usually I can re-boot and then everything is fine gain. The upgrade to the 622 is looking better every day.




spam firewall