Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

TV2 Closed Captioning not working...


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 OFFLINE   Thor263

Thor263

    AllStar

  • Registered
  • 58 posts
Joined: Mar 05, 2005

Posted 13 August 2006 - 09:18 AM

My 942 is in dual mode and the TV I use with the TV2 output has the CC-mute feature, which is how I first noticed the problem. I also tried setting the closed captioning so it would be on all the time, but that doesn't work either (both CC1 and CC2). I've done both soft and hard resets on the 942. This used to work with L287, so I think it might be a problem with L288.

Anyone else experiencing this problem?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Jon Spackman

Jon Spackman

    Icon

  • Registered
  • 650 posts
Joined: Feb 07, 2005

Posted 14 August 2006 - 08:15 PM

I never use CC, I will try to remember to try it for you. Any show? all shows?

#3 OFFLINE   Thor263

Thor263

    AllStar

  • Topic Starter
  • Registered
  • 58 posts
Joined: Mar 05, 2005

Posted 15 August 2006 - 07:38 PM

I never use CC, I will try to remember to try it for you. Any show? all shows?


Yes. :) Any and all.

#4 OFFLINE   Jon Spackman

Jon Spackman

    Icon

  • Registered
  • 650 posts
Joined: Feb 07, 2005

Posted 19 August 2006 - 01:01 PM

I tried to test this on my two 942s and noticed that CC was working great on both for TV1 (except no CC on voom channels), then I reread your post and relize that you were asking about CC on TV2 output. I will try to test that this weekend on my exercise tv and let you know. :sure:

#5 OFFLINE   Jon Spackman

Jon Spackman

    Icon

  • Registered
  • 650 posts
Joined: Feb 07, 2005

Posted 24 August 2006 - 11:25 AM

I have my 942 in single mode and I tested the TV2 output for CC and it works on all channels but the Voom channels.

I have never set mine up in dual mode and do not plan to. What is your setup and is it still missing CC for the tv2 output?

#6 OFFLINE   Thor263

Thor263

    AllStar

  • Topic Starter
  • Registered
  • 58 posts
Joined: Mar 05, 2005

Posted 25 August 2006 - 08:43 PM

I have my 942 in single mode and I tested the TV2 output for CC and it works on all channels but the Voom channels.

I have never set mine up in dual mode and do not plan to. What is your setup and is it still missing CC for the tv2 output?


Mine is set up in dual mode. It still is missing CC on TV2. I'll set it up in single mode sometime this weekend and see if that makes a difference.

#7 OFFLINE   Thor263

Thor263

    AllStar

  • Topic Starter
  • Registered
  • 58 posts
Joined: Mar 05, 2005

Posted 17 September 2006 - 10:49 AM

Mine is set up in dual mode. It still is missing CC on TV2. I'll set it up in single mode sometime this weekend and see if that makes a difference.


I finally got around to trying it in single mode. Still doesn't work. :(




Protected By... spam firewall...And...