Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

My HR20 is running off the 3 lnb dish only 480p!!!


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   gmoney

gmoney

    AllStar

  • Registered
  • 74 posts
Joined: Sep 08, 2006

Posted 28 September 2006 - 03:31 PM

The installer refused to put the 5 LNB dish on my roof mounted tripod. He said I would get the HD pakage just fine but not the locals with the 3 lnb! Well my HR20 is telling me that the HD package channels are only coming in at 480p! Isn't this low?? Shouldn't they be coming in at 720 or 1080??

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   paulman182

paulman182

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 4,835 posts
Joined: Aug 04, 2006

Posted 28 September 2006 - 03:34 PM

Your installer might have done what mine did--he told the HR20 that 480p was the only resolution supported.

Go into setup and select all the resolutions your monitor will accept and it'll probably work.

#3 OFFLINE   jelia

jelia

    Cool Member

  • Registered
  • 14 posts
Joined: Oct 01, 2006

Posted 01 October 2006 - 04:25 PM

yes i have 1080i on my current HR20 and the 3lnb dish its all about going into the setup and setting what resolutions your TV supports and then changing format on the remote,
best to stick with native off and 1080i strech constant (well at least i prefer that)




Protected By... spam firewall...And...