Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Discovery HD Theater Gone?


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   islesfan44

islesfan44

    Banned User

  • Banned User
  • 38 posts
Joined: Oct 18, 2006

Posted 25 October 2006 - 01:25 PM

I have had my HR20 for a couple of weeks, and within the past week, I have started getting the "searching for signal in sat (1 or 2) 771" error. I have checked the signal strength, and it is always 95% or better. I have tried resets, and the error only returns. I have narrowed the problem down to Discovery HD. The problem does not occur on any other channel, but if I try to tune to Discovery HD, I get the error. I removed the B Band Converters, and Discovery HD came back, but I had to put the converters back since the Reno stations are supposed to be launching soon in HD, and I want those more than I want Discovery HD.

Does anyone know what is going on with Discovery HD Theater?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Earl Bonovich

Earl Bonovich

    Lifetime Achiever

  • Registered
  • 30,092 posts
Joined: Nov 15, 2005

Posted 25 October 2006 - 01:31 PM

What are your signal strengths for SAT 119
Earl - Gotta Love Karma

DIRECTV employee since April 2008.
All comments are my own. Unless specifically stated, my views do NOT represent the views of DIRECTV

#3 OFFLINE   iceman2a

iceman2a

    Icon

  • Registered
  • 540 posts
  • LocationBOSTON, MA.
Joined: Dec 30, 2005

Posted 25 October 2006 - 01:36 PM

I have had my HR20 for a couple of weeks, and within the past week, I have started getting the "searching for signal in sat (1 or 2) 771" error. I have checked the signal strength, and it is always 95% or better. I have tried resets, and the error only returns. I have narrowed the problem down to Discovery HD. The problem does not occur on any other channel, but if I try to tune to Discovery HD, I get the error. I removed the B Band Converters, and Discovery HD came back, but I had to put the converters back since the Reno stations are supposed to be launching soon in HD, and I want those more than I want Discovery HD.

Does anyone know what is going on with Discovery HD Theater?


You do not need the "BBC's" for your locals! Call D* have them send you replacement "BBC's"!
You will not need them until sometime next year!
_______________
Slimline5 ODU
swm16
HR34/700/AM21
HR21-200
HR20/700
2 H21-200

#4 OFFLINE   hasan

hasan

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 5,830 posts
  • LocationOgden, IA
Joined: Sep 22, 2006

Posted 25 October 2006 - 02:45 PM

I have had my HR20 for a couple of weeks, and within the past week, I have started getting the "searching for signal in sat (1 or 2) 771" error. I have checked the signal strength, and it is always 95% or better. I have tried resets, and the error only returns. I have narrowed the problem down to Discovery HD. The problem does not occur on any other channel, but if I try to tune to Discovery HD, I get the error. I removed the B Band Converters, and Discovery HD came back, but I had to put the converters back since the Reno stations are supposed to be launching soon in HD, and I want those more than I want Discovery HD.

Does anyone know what is going on with Discovery HD Theater?


DSHD Theater comes in fine here with my BBCs in place. Sounds like you have a bad one, it's not intrinsic to the BBCs.

...hasan, N0AN

SlimLine5-SWiMLNB/DECA/WHDVR
HR44-700, WD20EURX 2 TB eSATA/ThermalTake Max 5 Enclosure

HR24-200, WD20EVDS 2 TB eSATA/ThermalTake Dock

HR24-200, H21-200. Samsung UN60C6400 60" LED/LCD

DirecTV since 1995





spam firewall