Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

HR20 performes scheduled recording even when GUI Locked up.


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   Blurayfan

Blurayfan

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 1,748 posts
  • LocationIllinois
Joined: Nov 16, 2005

Posted 26 October 2006 - 06:59 AM

Last night while trying to play Criminals Minds from MPEG4 CBS local unit froze at the very start of playback and became completely unresponsive. I decided not to reboot because I also had a scheduled recording for the CSI: NY which followed this recoding, LED recording indicator went on and off at the appropriate time. When the recording indicator went out I finally rebooted. MYVOD list shows the HR20 did record the entire program that was on during the lockup.

Slimlin-5 with SWM16
HR44-700 with AM21 OTA tuner and eSATA 4.0 TB
HR24-500 with AM21 OTA tuner and eSATA 2.0 TB
HR21-700 with DECA adapter for network
Network: Netgear R7000
Internet: Comcast 105/20


...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   hasan

hasan

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 5,877 posts
  • LocationOgden, IA
Joined: Sep 22, 2006

Posted 26 October 2006 - 07:01 AM

Last night while trying to play Criminals Minds from MPEG4 CBS local unit froze at the very start of playback and became completely unresponsive. I decided not to reboot because I also had a scheduled recording for the CSI: NY which followed this recoding, LED recording indicator went on and off at the appropriate time. When the recording indicator went out I finally rebooted. MYVOD list shows the HR20 did record the entire program that was on during the lockup.


Fantastic! Did you actually try to view the recording or just take it as ok because it's in the MYVOD list?

...hasan, N0AN

SlimLine5-SWiMLNB/DECA/WHDVR
HR44-700, WD20EURX 2 TB eSATA/ThermalTake Max 5 Enclosure

HR24-200, WD20EVDS 2 TB eSATA/ThermalTake Dock

HR24-200, H21-200. Samsung UN60C6400 60" LED/LCD

DirecTV since 1995


#3 OFFLINE   Blurayfan

Blurayfan

    Hall Of Fame

  • Topic Starter
  • DBSTalk Club
  • 1,748 posts
  • LocationIllinois
Joined: Nov 16, 2005

Posted 26 October 2006 - 07:04 AM

Fantastic! Did you actually try to view the recording or just take it as ok because it's in the MYVOD list?

I did play it and the entire program was there.

Slimlin-5 with SWM16
HR44-700 with AM21 OTA tuner and eSATA 4.0 TB
HR24-500 with AM21 OTA tuner and eSATA 2.0 TB
HR21-700 with DECA adapter for network
Network: Netgear R7000
Internet: Comcast 105/20


#4 OFFLINE   dervari

dervari

    Icon

  • Registered
  • 777 posts
Joined: Dec 01, 2005

Posted 26 October 2006 - 11:27 AM

Were you able to play the Criminal Minds episode that caused the lockup? Also, did you notice if it had a negative time at the beginning of the status bar on the bottom?

#5 OFFLINE   Blurayfan

Blurayfan

    Hall Of Fame

  • Topic Starter
  • DBSTalk Club
  • 1,748 posts
  • LocationIllinois
Joined: Nov 16, 2005

Posted 26 October 2006 - 04:42 PM

Were you able to play the Criminal Minds episode that caused the lockup? Also, did you notice if it had a negative time at the beginning of the status bar on the bottom?

The Crminal Minds episode was unplayable was forced to delete. The time bar showed the correct details.

Slimlin-5 with SWM16
HR44-700 with AM21 OTA tuner and eSATA 4.0 TB
HR24-500 with AM21 OTA tuner and eSATA 2.0 TB
HR21-700 with DECA adapter for network
Network: Netgear R7000
Internet: Comcast 105/20





Protected By... spam firewall...And...