Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

H20 Audio Problems


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   vegout

vegout

    Mentor

  • Registered
  • 39 posts
Joined: Oct 30, 2006

Posted 30 October 2006 - 12:07 PM

I am experiencing two problems with my H20 connected to a Denon receiver via the optical cable.

1) When changing from one music channel to the next, a "pop" is heard before the music from the new channel begins to play.

2) Occasionally, audio from a regular TV channel stops. I can fix it by changing to a different channel and then back.

Any ideas?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   kentuck1163

kentuck1163

    Legend

  • Registered
  • 238 posts
Joined: Apr 20, 2006

Posted 30 October 2006 - 12:14 PM

Same thing happens with mine. My H20 is hooked to my Sony receiver with optical cable and I have the exact same problems -- the "popping" sound when I go from on e music channel to another, and - usually only on HD channels - sometimes I lose audio (this one is pretty rare, though).

#3 OFFLINE   Mark L

Mark L

    Godfather

  • Registered
  • 282 posts
Joined: Oct 23, 2006

Posted 30 October 2006 - 02:15 PM

Same thing happens with mine. My H20 is hooked to my Sony receiver with optical cable and I have the exact same problems -- the "popping" sound when I go from on e music channel to another, and - usually only on HD channels - sometimes I lose audio (this one is pretty rare, though).


I have the same problem as well with my Sony Receiver. Yesterday, I couldn't get audio at all through my CBS HD local channel.

DirecTV customer since October 2002, 5 LNB Slimline Dish, SWiM 16, Premiere package, HD package

9 receivers: (2) HR20-700s *1 Owned, (1) HR24-500 *Owned, (1) HR24-200, (1) HR24-100 (1) HR22-100, (1) HR23-700, (1) H21-700, (1) H24-100


#4 OFFLINE   JLucPicard

JLucPicard

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 3,983 posts
Joined: Apr 26, 2004

Posted 30 October 2006 - 05:58 PM

Off Topic...

logan2575,

I love your TNT-HD TiVo logo!

#5 OFFLINE   vegout

vegout

    Mentor

  • Topic Starter
  • Registered
  • 39 posts
Joined: Oct 30, 2006

Posted 20 November 2006 - 06:33 PM

Just an FYI, I switched to the HR20 and it does not have the pop between audio stations.




Protected By... spam firewall...And...