Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

D10-100: 0x1040 Discussion / Issues


  • This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

#1 OFFLINE   Earl Bonovich

Earl Bonovich

    Lifetime Achiever

  • Registered
  • 30,092 posts
Joined: Nov 15, 2005

Posted 10 December 2006 - 01:48 PM

Discussion Thread for the D10-100 0x1040 Update

Releae Notes:
http://www.dbstalk.c...ead.php?t=72639
Earl - Gotta Love Karma

DIRECTV employee since April 2008.
All comments are my own. Unless specifically stated, my views do NOT represent the views of DIRECTV

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   jwd45244

jwd45244

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,510 posts
Joined: Aug 18, 2006

Posted 11 December 2006 - 01:36 PM

I tried to force it. No luck as of yet.

#3 OFFLINE   Drillbit

Drillbit

    Mentor

  • Registered
  • 40 posts
Joined: Dec 09, 2006

Posted 19 December 2006 - 08:53 PM

I tried to force it. No luck as of yet.


Just downloaded 0x1040 on my two D11-300s. Nice to have the Mini Guide, and the caller ID now shows name AND phone number.

Chris ● CE 0x58c

HR24/500 ●
Westinghouse 32" LTV-32w1 HD TV

#4 OFFLINE   techNoodle

techNoodle

    AllStar

  • Registered
  • 67 posts
Joined: Nov 15, 2005

Posted 20 December 2006 - 11:39 PM

I tried to force it. No luck as of yet.


No luck with my D10-100, but my D11-300 took a forced upgrade without any problem. I think this release is also required for GamesLounge

#5 OFFLINE   jwd45244

jwd45244

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,510 posts
Joined: Aug 18, 2006

Posted 03 January 2007 - 03:30 PM

I was able to force one of my D10s. The other had originally had 102A. It went backward and I was able to get it to 1027. Last night I forced it and now it is back to 102A.

The mini-guide is very nice. The "null" CallerID problem is still there (It never was a problem on my R15).

#6 OFFLINE   Camaro305

Camaro305

    Legend

  • Registered
  • 112 posts
Joined: Sep 27, 2006

Posted 10 January 2007 - 01:36 PM

I was able to force one of my D10s. The other had originally had 102A. It went backward and I was able to get it to 1027. Last night I forced it and now it is back to 102A.

The mini-guide is very nice. The "null" CallerID problem is still there (It never was a problem on my R15).


I forced mine last night, during the "Elvis" window for the HR20, and it went to 10B or 108? I lost most channels. I woke up this morning and it was at 1027, I did a forced update, and it downloaded 102A. I'm curious. :confused:

#7 OFFLINE   Proc

Proc

    Godfather

  • Registered
  • 307 posts
Joined: Jan 19, 2006

Posted 24 January 2007 - 07:09 AM

This update showed up on my D10 on 1/22.

#8 OFFLINE   HHuck

HHuck

    New Member

  • Registered
  • 2 posts
Joined: Jan 25, 2007

Posted 25 January 2007 - 11:10 AM

How do you "force" it? Thanks, Howie:confused: BTW I have a D11

#9 OFFLINE   Earl Bonovich

Earl Bonovich

    Lifetime Achiever

  • Topic Starter
  • Registered
  • 30,092 posts
Joined: Nov 15, 2005

Posted 25 January 2007 - 11:41 AM

Do a search for 02468
Earl - Gotta Love Karma

DIRECTV employee since April 2008.
All comments are my own. Unless specifically stated, my views do NOT represent the views of DIRECTV

#10 OFFLINE   HHuck

HHuck

    New Member

  • Registered
  • 2 posts
Joined: Jan 25, 2007

Posted 26 January 2007 - 01:10 AM

Do a search for 02468


Did it, got it. Thanks Earl:D

#11 OFFLINE   Twister18

Twister18

    AllStar

  • Registered
  • 58 posts
Joined: Dec 22, 2004

Posted 07 February 2007 - 12:35 PM

Will this work on the 10-300's? Where you do find the search feature?

#12 OFFLINE   Narnboy1

Narnboy1

    New Member

  • Registered
  • 9 posts
Joined: Feb 11, 2007

Posted 12 February 2007 - 09:10 PM

Press then RED Reset Button on your receiver.
As soon as It comes back, on the first a blue Screen.
Use your remote to type in "02468".
It will reset on its own.
It will display "New Software Found" and a status bar.
Upper left corner will be numbers that change.
It is searching for the lastest update.
If there is a new one, the status bar will progress and the upper right numbers should start to change.

If there is no more updates at that time for the D10,D11,R15,H20, or HR20, the screen will say something to effect of No more updates are available for this receiver.
The system will reboot, then boot up as if you unplugged it.




spam firewall