Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Strange problem with ViP622


  • This topic is locked This topic is locked
22 replies to this topic

#21 OFFLINE   Test_subj

Test_subj

    New Member

  • Registered
  • 6 posts
Joined: Mar 05, 2007

Posted 05 March 2007 - 06:30 PM

I was having this problem last night (3/4/07), I'm just north of LA and get the LA locals via dish.

I had family guy set to record, watched a little of it live and it had audio, but when it finished there was no audio in the file (played it on both tvs to check). Also on Fox, tv2 would play the audio live/delayed fine, but on tv1 (optical out) i didn't have audio if it was delayed and when it was live it was dropping out so often as to make it impossible to watch. My memory may be a bit fuzzy, but i think it was happening on more than just fox. (I was recording battlestar on SciFi and had a few dropouts there too)

...Ads Help To Support This Site...

#22 OFFLINE   Scotty

Scotty

    AllStar

  • Registered
  • 55 posts
Joined: Aug 10, 2006

Posted 05 March 2007 - 07:03 PM

This happened to me twice: Once on an SD channel and once OTA channel out of Sacramento. Sound was present on the broadcast but not on the recording.

I deleted the recording the first time (unfortunately) and the second time a soft reboot after the recording finished. I tried both HDMI and Optical outputs. Sound came back completely after reboot.

Scotty

#23 OFFLINE   Test_subj

Test_subj

    New Member

  • Registered
  • 6 posts
Joined: Mar 05, 2007

Posted 06 March 2007 - 05:19 PM

I did a hard boot on mine and i still had no audio. if it happens again i guess i'll try a soft boot.




Protected By... spam firewall...And...