Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Lost Sat 103


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   mtalhelm

mtalhelm

    AllStar

  • Registered
  • 53 posts
Joined: Nov 22, 2006

Posted 29 January 2007 - 08:37 AM

Over the weekend, I noticed I was not getting my local D* provided HD channels (NBC & ABC) Raleigh Area. I got my regular local, but the HD locals would not work. I check my SAT signal, and 103 read 0 on the first six and N/A on all the rest. In the past, they had read very low, but what do I do to get these back?

Note - it was not bad weather - clear skies last night, and still wasn't seeing SAT 103

I only have 1 receiver to check this out - the HR20

Anybody else in Raleigh or elsewhere having the same problem


thanks,

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   veryoldschool

veryoldschool

    Lifetime Achiever

  • Moderators
  • 41,849 posts
Joined: Dec 09, 2006

Posted 29 January 2007 - 10:13 AM

Over the weekend, I noticed I was not getting my local D* provided HD channels (NBC & ABC) Raleigh Area. I got my regular local, but the HD locals would not work. I check my SAT signal, and 103 read 0 on the first six and N/A on all the rest. In the past, they had read very low, but what do I do to get these back?
Note - it was not bad weather - clear skies last night, and still wasn't seeing SAT 103
I only have 1 receiver to check this out - the HR20
Anybody else in Raleigh or elsewhere having the same problem
thanks,

I don't know if your local HD comes in on the 99 or the 103 SAT feed, so I can't tell you which you need to have.
Check the 99 signal also. This is only a guess: you may need to have your dish realigned to get back either the 99 or 103 SAT signals. One of those transponders is where you local HD channels comes from. Your SD locals come from another Ku SAT & not the Ka [99 & 103].
A.K.A VOS

#3 OFFLINE   harsh

harsh

    Beware the Attack Basset

  • Registered
  • 18,946 posts
  • LocationSalem, OR
Joined: Jun 14, 2003

Posted 29 January 2007 - 10:20 AM

There's another thread here somewhere where several across the US complained of lost Ka signals on Saturday.




Protected By... spam firewall...And...