Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

How long until a show will re-record


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   rfoley2

rfoley2

    Mentor

  • Registered
  • 34 posts
Joined: Sep 27, 2006

Posted 09 February 2007 - 09:16 PM

I have many season passes set up for my 3.5 year old daughter. For Example I have it set to record every Dora the Explorer episode on Nick. It seams to only record one episode every three or four days. I think I finally figured out that the reason why it isn't recording all the episodes is that it recorded that particular episode a week or two before.

Ideally I want it to record every episode regardless of when it was recorded last time. Previously with my TIVO it was easy to do. Now I have to manually go in and record the episodes it doesn't record.

Is there any way to set a season pass, and have it record every single episode?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   veryoldschool

veryoldschool

    Lifetime Achiever

  • Moderators
  • 41,412 posts
Joined: Dec 09, 2006

Posted 09 February 2007 - 09:19 PM

I have many season passes set up for my 3.5 year old daughter. For Example I have it set to record every Dora the Explorer episode on Nick. It seams to only record one episode every three or four days. I think I finally figured out that the reason why it isn't recording all the episodes is that it recorded that particular episode a week or two before.

Ideally I want it to record every episode regardless of when it was recorded last time. Previously with my TIVO it was easy to do. Now I have to manually go in and record the episodes it doesn't record.

Is there any way to set a season pass, and have it record every single episode?

My only guess would be to have it record "both" under first run only/reruns in the SL setup screen.
A.K.A VOS

#3 OFFLINE   rfoley2

rfoley2

    Mentor

  • Topic Starter
  • Registered
  • 34 posts
Joined: Sep 27, 2006

Posted 09 February 2007 - 09:38 PM

My only guess would be to have it record "both" under first run only/reruns in the SL setup screen.


I have it set that way, but it still doesn't record every single episode.

#4 OFFLINE   veryoldschool

veryoldschool

    Lifetime Achiever

  • Moderators
  • 41,412 posts
Joined: Dec 09, 2006

Posted 09 February 2007 - 09:45 PM

I have it set that way, but it still doesn't record every single episode.

That was my "only"... :)
I've set mine to record first runs & gotten the same show every three hours, but this was just after a reset.
A.K.A VOS




spam firewall