Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

HR20 No sound


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 OFFLINE   LOBO2999

LOBO2999

    Legend

  • Registered
  • 146 posts
Joined: Apr 09, 2004

Posted 13 February 2007 - 08:03 AM

I was messing around and hook up my networking with the Music and photos , strange that it all works and not having a Vivi, Its an older HP laptop Ze4610 with XP sp2 but anyway, I was listing to music for the last 15 minutes and after it went off , I could not get my sound back for the channels, just now I got my sound back and it said on the screen connection to computer lost ? Is this a know problem or a fluk?

Thanks!

...Ads Help To Support This SIte...



spam firewall