Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Help with Using Native on.....No signal


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   olelucky

olelucky

    New Member

  • Registered
  • 3 posts
Joined: Feb 13, 2007

Posted 22 February 2007 - 04:50 PM

Just had my receiver a week or so and the HD channels look great but the other channels are really horrible. I know I must have something set wrong so I was messing around with the settings.

When I put the Native on and try to change the channels I am not getting a signal on channels that are not HD. I put the resolution button on my receiver to 720 and then try to change channels but that doesn't seem to work, confused here what do I need to change ??

...Ads Help To Support This SIte...

#2 ONLINE   veryoldschool

veryoldschool

    Lifetime Achiever

  • Moderators
  • 41,859 posts
Joined: Dec 09, 2006

Posted 22 February 2007 - 04:52 PM

Just had my receiver a week or so and the HD channels look great but the other channels are really horrible. I know I must have something set wrong so I was messing around with the settings.

When I put the Native on and try to change the channels I am not getting a signal on channels that are not HD. I put the resolution button on my receiver to 720 and then try to change channels but that doesn't seem to work, confused here what do I need to change ??

See my PM with questions.
A.K.A VOS




Protected By... spam firewall...And...